Inception by InsideOut

Now Reading
Inception by InsideOut

Inception: The dream within a dream este unul dintre cele doua escape room-uri disponibile in Bucuresti oferite de cei de la InsideOut. Asteptam cu nerabdare lansarea urmatorului lor escape room a carui tema este Lord of the Rings.

Receptie: Sala de receptie a celor de la InsideOut este spatioasa, foarte bine amenajata si ofera posibilitatea de a bea o bautura racoritoare inainte de a porni la joc. Spatiul de receptie include biroul lor, masuta si canapea si o zona pentru fotografiile facute pentru Inception. Ca zona, ei se afla in apropiere de Mall Vitan (Hollywood Multiplex / Bucuresti Mall), cea mai apropiata gura de metrou este Timpuri noi, insa recomandam alta metoda de transport caci e ceva de mers de acolo.

Povestea camerei ‘Inception’: Tu si prietenii tai sunteti o Escape Advisors Inceptionechipa de experti in furtul de informatii din subconstientul oamenilor in timp ce acestia viseaza, insa ultimul caz a esuat iar acum aceasta abilitate s-a intors impotriva ta si esti pe cale sa pierzi tot. Subiectul tau este un om influent care nu iarta nimic. Ai fost invinuit de moartea sotiei si nu te poti intoarce la copiii tai care sunt in mare pericol. Intotdeauna ai avut un plan de rezerva adanc ascuns in subconstientul tau, insa pentru ca acesta sa fie in siguranta nu il poti accesa singur. Aveti doar 60 de minute la dispozitie pentru a-ti demonstra nevinovatia.

Decor & Atmosfera: Inception impresioneaza in special la prima vedere. S-a profitat la maxim de spatiul disponibil, iar fiecare latura a camerei ascunde o alta perspectiva a povestii. Acum, pe care dintre laturile camerei va aflati voi, ramane de vazut; raspunsul acestei intrebari este mai complicat decat pare si s-ar putea sa va ajute in evolutia jocului. Decorul este bine gandit, cu multa atentie la detaliu si face o treaba excelenta in furtul atentiei jucatorilor. Exista si o coloana sonora care din pacate este usor de neglijat caci toata atentia este captivata de elementele din camera.

Puzzle-uri: Nivelul de dificultate din Inception nu este foarte ridicat. Avem de-a face in mare parte cu puzzle-uri clasice, fara mecanisme tehnologizate. Este foarte importanta atentia si perceptia corecta a elementelor de design, caci joaca un rol important in rezolvarea enigmelor. Jocul este liniar si nu implica in mod direct munca in echipa. Puzzle-urile sunt interconectate intuitiv, sunt bine gandite, insa unul dintre ele este putin prea complex pentru acel punct al jocului si nu este foarte evident.

Game Master: In cazul ambelor camere jucate la InsideOut i-am avut ca game masteri pe George si Mario care sunt si proprietarii jocurilor si creatorii conceptelor din spatele fiecarui escape room. Sunt foarte implicati in ceea ce fac si explica cu atentie detaliile privind desfasurarea jocului. Pozele facute pentru pagina lor de Facebook sunt incadrate in tema fiecarei camere.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Arcusului 19, Bucuresti

Telefon: +40734146517

E-mail: office@insideout-escape.ro

Preturi:

45-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, reducere 20%

Website: insideout-escape.ro/

Data joc: 19 martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.5
9.1
Game Master
9.0
9.5
Puzzle-uri
7.0
9.0
Receptie
6.8
9.2
7.2
Notele noastre
9.2
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
1 Comments
Leave a response
 • May 6, 2017 at 10:41
  Decor si Atmosfera9.1
  Game Master9.5
  Puzzle-uri9
  Receptie9.2

  Personal mi-a placut mult camera asta, decorul e spot on, puzzle-urile sunt imbinate bine atat ca tema cat si ca nivel de dificultate, iar finalul a fost cireasa de pe tort. O camera foarte bine gandita, in care se vede efortul depus si atentia la detalii.

You must log in to post a comment