The Wizarding World of Harry Potter by Inside Rooms

Now Reading
The Wizarding World of Harry Potter by Inside Rooms

Update: Cei de la Inside Rooms s-au mutat intr-o noua locatie asa ca am mers sa ii vizitam pentru a vedea ce schimbari au adus jocurilor. Desi am jucat deja Harry Potter, am decis sa incercam si varianta noua si nu am regretat deloc, jocul este cu mult imbunatatit in ceea ce priveste spatiul, decorul si puzzle-urile. Merita jucat inca o data.

Harry Potter este un escape room exceptional pentru cei pasionati de cartile si respectiv filmele cu acelasi nume. Noi consideram ca este una dintre cele mai impresionante camere la capitolul decor si atmosfera si va recomandam sa ii vizitati pentru o experienta fantastica.

Receptie: Camera de receptie de la Inside Rooms este acum spatioasa si la fel de bine decorata. Nici nu ne asteptam la mai putin din partea lor. Se afla in apropiere de Piata Unirii, la o distanta suficient de mica pentru a merge pe jos. Pe langa spatiul generos pe care il au la receptie, au si o sala pentru grupurile mai mari sau evenimente.

Povestea camerei ‘Harry Potter’: Desi este avertizat sa nu se Escape Advisors Harry Potterintoarca aici, Harry Potter hotaraste sa revina in al doilea an scolar la Hogwarts. Observa aici o serie de mesaje pe coridoarele scolii care anuntau deschiderea Camerei Secretelor, care va dezlantui un monstru care va ataca. Tu si echipa ta veti intra in pielea lui Harry Potter si a prietenilor lui, in incercarea de a opri monstrul si a reusi sa evadati. Aveti la dispozitie 60 de minute.

Decor si Atmosfera: Designul camerei este punctul forte al acestui escape room. Nu exista in interior niciun element care sa iasa din tema si toate sunt realizate cu foarte mare atentie la detaliu. Coloana sonora este perfecta pentru camera, la fel si tipul de iluminare folosit. Inclusiv instructiunile pentru joc si tot ceea ce tine de desfasurarea jocului sunt foarte bine integrate in tema.

Puzzleuri: Puzzle-urile din Harry Potter au un nivel mediu de dificultate. Sunt integrate perfect in designul camerei si nu iti permit evadarea din poveste pana la finalul jocului. La inceput puzzle-urile sunt mai usor de rezolvat, si pe masura ce avansezi in jocul propriu-zis ele cresc ca nivel de dificultate. Cel mai placut aspect al lor este faptul ca integreaza perfect elementele de decor. Nefiind o camera cu o tema usor tehnologizabila, puzzle-urile tin mai degraba de metoda de gandire si simt al observatiei.

Game Master: Cei de la Inside Rooms stau bine si la capitolul game master. Nu ne amintim exact numele persoanei cu care am jucat jocul, insa a fost foarte prietenos, in ciuda faptului ca am intarziat putin. Indiciile au fost date corect, fara note de ambiguitate si fara a deranja. Faptul ca au un arhitect in echipa ne explica putin calitatea decorului din interiorul camerei.

Noi am jucat Harry Potter escape room in formula Purrfection si este o camera de top la nivelul decor. Va recomandam sa incercati camera pentru o experienta de neuitat.

P.S. Noi le urmarim si pagina de Facebook si ne plac foarte mult pozele lor cu echipele care le-au jucat escape room-ul. Si ele sunt la fel de integrate in povestea camerei.

Harta

Informatii utile

Adresa: Str. Matei Basarab nr. 48, Sector 3 - Bucuresti

Telefon: +40769322733

E-mail: contact@insiderooms.ro

Preturi:

45-60 lei / pers
*Pt elevi si studenti, reducere de 10% Lu-Vi

Website: insiderooms.ro

Data joc: Aprilie 2018

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
9.3
9.7
Game Master
8.0
9.9
Puzzle-uri
8.8
9.7
Receptie
9.0
9.9
8.8
Notele noastre
9.8
Notele utilizatorilor
2 ratings
You have rated this
2 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment