The Wizarding World of Harry Potter by Inside Rooms

Now Reading
The Wizarding World of Harry Potter by Inside Rooms

Harry Potter este un escape room exceptional pentru cei pasionati de cartile si respectiv filmele cu acelasi nume. Noi consideram ca este una dintre cele mai impresionante camere la capitolul decor si atmosfera si va recomandam sa ii vizitati pentru o experienta fantastica.

Receptie: Camera de receptie de la Inside Rooms este micuta, deocamdata suficienta pentru un singur escape room, poate nu suficient de mare pentru cand vor deschide si Cabin in the Woods, dar despre asta vom vorbi la momentul respectiv. Decorul foarte bine realizat se observa deja de aici, inainte de a intra in escape room-ul propriu zis. Pana si toaleta este decorata astfel incat sa iasa putin din tipare. Singura chestie care le lipsea la momentul respectiv este un mic panou cu recordurile din joc. Se afla intr-o zona centrala si usor accesibila pentru toti, cea mai apropiata gura de metrou fiind Piata Romana, iar de acolo sunt doar 5-10 minute de mers pe jos.

Povestea camerei ‘Harry Potter’: Desi este avertizat sa nu se Escape Advisors Harry Potterintoarca aici, Harry Potter hotaraste sa revina in al doilea an scolar la Hogwarts. Observa aici o serie de mesaje pe coridoarele scolii care anuntau deschiderea Camerei Secretelor, care va dezlantui un monstru care va ataca. Tu si echipa ta veti intra in pielea lui Harry Potter si a prietenilor lui, in incercarea de a opri monstrul si a reusi sa evadati. Aveti la dispozitie 60 de minute.

Decor si Atmosfera: Designul camerei este punctul forte al acestui escape room. Nu exista in interior niciun element care sa iasa din tema si toate sunt realizate cu foarte mare atentie la detaliu. Coloana sonora este perfecta pentru camera, la fel si tipul de iluminare folosit. Inclusiv instructiunile pentru joc si tot ceea ce tine de desfasurarea jocului sunt foarte bine integrate in tema.

Puzzleuri: Puzzle-urile din Harry Potter au un nivel mediu de dificultate. Sunt integrate perfect in designul camerei si nu iti permit evadarea din poveste pana la finalul jocului. La inceput puzzle-urile sunt mai usor de rezolvat, si pe masura ce avansezi in jocul propriu-zis ele cresc ca nivel de dificultate. Cel mai placut aspect al lor este faptul ca integreaza perfect elementele de decor. Nefiind o camera cu o tema usor tehnologizabila, puzzle-urile tin mai degraba de metoda de gandire si simt al observatiei.

Game Master: Cei de la Inside Rooms stau bine si la capitolul game master. Nu ne amintim exact numele persoanei cu care am jucat jocul, insa a fost foarte prietenos, in ciuda faptului ca am intarziat putin. Indiciile au fost date corect, fara note de ambiguitate si fara a deranja. Faptul ca au un arhitect in echipa ne explica putin calitatea decorului din interiorul camerei.

Noi am jucat Harry Potter escape room in formula Purrfection si este o camera de top la nivelul decor. Va recomandam sa incercati camera pentru o experienta de neuitat.

P.S. Noi le urmarim si pagina de Facebook si ne plac foarte mult pozele lor cu echipele care le-au jucat escape room-ul. Si ele sunt la fel de integrate in povestea camerei.

Harta

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Informatii utile

Adresa: Strada Aurel Vlaicu Nr. 23, Bucuresti

Telefon: +40769322733

E-mail: contact@insiderooms.ro

Preturi:

40-60 lei / pers
*Pt elevi si studenti, reducere de 10% Lu-Vi

Website: insiderooms.ro

Data joc: 11 Septembrie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
9.0
9.7
Game Master
8.0
9.9
Puzzle-uri
8.3
9.7
Receptie
8.5
9.9
8.5
Notele noastre
9.8
Notele utilizatorilor
2 ratings
You have rated this
2 Comments
Leave a response

Trebuie sa fii logat cu Facebook pentru a lasa un comentariu sau un rating pentru un escape room