Hannibal’s Playground by The Cage

Now Reading
Hannibal’s Playground by The Cage

Hannibal’s playground este un escape room ce a fost initial detinut de cei de la BreakOut, iar apoi a fost cumparat de un nou operator pe piate – The Cage. I-am vizitat, am verificat si camera, jocul a ramas neschimbat in afara adresei la care se afla.

Receptie: Receptia celor de la The Cage este impartita in doua parti: biroul lor care se afla la parterul unei case si un mic spatiu de briefing la subsolul aceleiasi cladiri. Biroul lor este decorat cu chei pentru a il incadra putin in tema, insa pe langa logo-ul lor, nu avem foarte mult decor aici. Spatiul de jos este confortabil, contine si cateva jocuri, iar noi am fost intampinati si cu o bautura racoritoare – speram ca e cazul pentru oricare dintre jucatori. Reclama lor stradala este destul de discreta si nu in mod special observabila.

Povestea camerei ‘Hannibal’s Playground’:  Escape Advisor Hannibal's PlaygroundHannibal Lecter, unul dintre cei mai cunoscuti criminali in serie si totodata un psihiatru criminalist genial duce o viata paralela in intuneric, in laboratorul lui unde pregateste carnea victimelor sale in bucate gustoase si apoi le mananca alaturi de oaspeti. Tu si prietenii tai va aventurati in barlogul acestuia si aveti 60 de minute la dispozitie sa evadati daca nu vreti sa fiti mancati la cina.

Decor si Atmosfera: Hannibal’s Playground nu este un escape room foarte complex in ceea ce poveste decorul camerei. Elementele functionale ale camerei (calorifer, ferestre etc.) nu sunt in mod special mascate altfel decat cu niste urme de “sange” si nu fac parte din joc. Pe alocuri elementele de decor au un rol in rezolvarea puzzle-urilor.

Puzzle-uri: Acest escape room este potrivit pentru echipele de incepatori. Puzzle-urile nu sunt foarte complexe, intalnim in mare parte elemente clasice. Punctul forte al camerei il reprezinta o decizie ce trebuie luata dupa parcurgerea a 75% din joc, unde decizia corecta iti da posibilitatea sa mergi mai departe, iar decizia gresita te face sa pierzi jocul.

Game Master: In cazul celor de la The Cage am jucat cu game masteri care sunt si detinatorii conceptului. Indiciile au fost date corect, atunci cand le-am cerut, sub forma de indicii audio, insa eficienta lor a fost redusa pentru ca nu am inteles ce spuneau, instructajul a fost facut corect si au cerut si feedback despre camera dupa ce le-am jucat jocul. Pozele pentru experienta nu sunt foarte spectaculoase si nu au foarte multe accesorii pentru asa ceva.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Doctor Niculae D. Staicovici, nr.7, Bucuresti

Telefon: +40756121293

E-mail: thecageroom@gmail.com

Preturi:

35-50 lei / pers (luni-joi)
40-55 lei / pers (vineri-duminica)
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 25 lei / pers Lu-Vi 10:00-22:00

Website: www.thecage.ro

Data joc: 13 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
4.1
Game Master
8.0
Puzzle-uri
5.2
Receptie
6.0
5.5
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment