Hangover IV by Escape Challenge

Now Reading
Hangover IV by Escape Challenge

Acest escape room a fost inchis! Daca un alt operator a preluat aceast joc, va rugam sa ne contactati, pentru a putea introduce pe site camera in varianta noua, dupa ce evaluam desigur diferentele.

Hangover IV este unul dintre cele doua escape rooms detinute de cei de la Escape Challenge. Aici am intalnit o situatie unica: ambele escape rooms se joaca in aceeasi camera :). Din punctul nostru de vedere nu este chiar cea mai fericita situatie dar va lasam pe voi sa decideti.

Receptie:Cei de la Escape Challenge se afla la subsolul unei case vechi, cu arhitectura frumoasa si bine intretinuta. Sala de receptie este bine amenajata, destul de mica dar pentru faptul ca nu pot veni mai multe echipe in acelasi timp, chiar daca exista doua escape rooms, este potrivită pentru echipe formate din 5-6 persoane. Escape Challenge se afla pe strada Armeneasca nr. 33, si se poate ajunge usor cu transportul in comun si masina personala (noi am gasit de fiecare data loc de parcare). Nu exista niciun semn care sa arate ca ii gasiti la aceasta adresa dar va puteti da seama după curtea spatioasa si un catel mare si negru si foarte prietenos (nu va ingrijorati, este inchis si daca latra doar se bucura si asteapta sa va duceti sa il mangaiati 🙂 ).

Povestea Camerei Hangover Treziti din mahmureala cu doar o ora inainte de marea intalnire, Stu, Phil si Doug incearca sa se dezmeticeasca cat mai repede pentru a-l aduce pe Alan in stare perfecta de functionare. Marea problema? Au pierdut inelul de logodna, fara de care nu au cum sa se prezinte in fata viitoarei mirese. Si cum nu isi amintesc nimic din ce li s-a intamplat, trebuie sa descopere cat mai repede indicii care sa ii scoata din incurcatura…

Decor si atmosfera: Putem spune ca decorul incaperii care gazduieste cele doua camere de la Escape Challenge se potriveste mai bine temei Hangover decat celeilalte, Time travel. Elementele de mobilier si cele auxiliare reusesc sa  te introduca cat de cat in atmosfera unei nopti nebune petrecute intr-o camera inchiriata in mijlocul Bucurestiului si multe dintre ele fac parte din puzzle-uri. Stati fara griji, nu veti gasi niciun tigru ascuns sau pe Tyson furios pe undeva.

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate este o camera medie. Puzzle-urile sunt diverse, distractive si necesita diferite arii de expertiza. Camera este si tehnologizata partial, lucru care face puzzle-ul final foarte atractiv. De asemenea, am intalnit un lacat pe care nu l-am vazut in alta parte. Cand dati de el, insistati , asta e tot ce putem sa va spunem fara sa va dam spoiler. Din pacate, noi am apucat sa rezolvam doar jumatate din camera din cauza unui bug la unul dintre puzzle-uri care ne-a permis sa trecem direct la final. Suntem siguri ca problema a fost rezolvata intre timp.

Game Master: Cei de la Escape Challenge stau bine la capitolul Game Master. Noi l-am intalnit doar pe Mihnea, care este foarte prietenos si gata de a impartasi gandurile sale despre escape rooms. Indiciile sunt date corect, fara a deranja si fara ambiguitate. De asemenea, ofera premii foarte atractive pentru cei care le joaca camerele. Cand am fost noi puteai sa castigi prin tragere la sorti un city-break complet – transport si cazare doua nopti, pentru doua persoane, intr-o destinatie turistica celebra din Europa, oricand incepand cu luna martie 2016. Noi am aflat si destinatia dar va lasam pe voi sa descoperiti cand mergeti sa jucati camerele.

Intre timp le urmarim pagina de Facebook pentru noutati si poze.

Escape Advisors Hangover IV

Echipa Escape Advisors in vizita la Escape Challenge

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.0
Game Master
9.5
Puzzle-uri
8.0
Receptie
8.5
7.7
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment