Halloween Party by Puzzle Rooms

Now Reading
Halloween Party by Puzzle Rooms

Halloween Party este un escape room numit si “Minionii” datorita personajelor prezente in interiorul camerei si este inca un escape room pentru copii, asa cum ne-au obisnuit pana acum cei de la Puzzle Rooms. Consideram ca este o idee excelenta ca si cei mici sa poata juca un escape room, nu numai pentru ca e fun, ci si pentru ca stimuleaza diverse tipuri de gandire.

Receptie: Cei de la Puzzle Rooms au o sala de receptie foarte bine amenajata. Exista suficient spatiu pentru mai multe echipe, au mici panouri cu topul echipelor care le-au jucat camerele, si poti de asemenea sa bei o bautura racoritoare sau o cafea contra cost. Accepta plata cu cardul si elibereaza un bon fiscal corespunzator. Ca zona ei se afla pe in apropiere de parcul Cismigiu iar ca mijloc de transport in comun aveti statia de tramvai Ostasilor.

Povestea camerei ‘Halloween Party’: Intr-o zi, telefonul de Escape Advisor Comoara Mayasala firma a sunat, iar cineva a intrebat daca se poate inchiria o camera pentru o petrecere de Halloween de 5-6 persoane. Dupa ce le-a fost acceptata cererea, acestia s-au prezentat la sediul operatorului si – surpriza, erau 5 minioni deghizati in costume corespunzatoare evenimentului. Acestia intra grabiti in camera si incep petrecerea, insa in mijlocul acesteia, unul dintre ei, care era de fapt un vrajitor, rosteste o incantatie care ii transforma pe minioni in stane de piatra dupa care dispare intr-un nor negru de fum. Tu si echipa ta trebuie sa gasiti o modalitate de a folosi ingredientele magice puse la dispozitie de cei de la Puzzle Rooms si sa ii readuceti la viata pe minioni in 60 de minute.

Decor si Atmosfera: Similar cu celelalte camere pe care le au Puzzle Rooms, inca inainte de a intra in camera, incepe partea de decor si atmosfera pentru acest escape room. Avem de-a face cu un design simplu al camerei in ceea ce priveste piesele de mobilier, atractia principala fiind prietenii pe care incercati sa ii salvati – minionii. Camera impresioneaza in mod special copii care sunt in general foarte pasionati de aceste personaje si trebuie sa recunoastem ca i-am indragit si noi destul de mult.

Puzzleuri: Halloween Party este un escape room dedicat echipelor de incepatori si in special copiilor. Jocul nu este identic pentru echipele de adulti si echipele de copii – desigur. Intalnim aici un joc liniar, nu foarte complex si nici tehnologizat insa care iti face placere sa il parcurgi, fiind foarte usor sa intri in povestea camerei.

Game Master: Cei 2 responsabili de la Puzzle rooms sunt foarte preocupati de munca lor. Asta se vede atat din efortul prin care l-au depus in construirea camerelor, cat si in felul in care vorbesc cu clientii lor. Pentru jocul cu copii au chiar si costume uneori, care fac experienta cu atat mai placuta. Instructajul se face corect, iar indiciile se dau in momentul in care acestea sunt cerute (prin intermediul unui walkie talkie).

Noua ne-a placut foarte mult acest escape room desi nivelul de dificultate nu este foarte ridicat. Tema camerei este foarte atragatoare. Noi le urmarim pagina de Facebook ca sa fim la curent cu toate noutatile si promotiile lor.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Grigore Cobalcescu, nr 36, București

Telefon: +40755789953

E-mail: office@puzzlerooms.ro

Preturi:

40-60 lei / pers

Website: puzzlerooms.ro

Data joc: Octombrie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.8
Game Master
9.3
Puzzle-uri
5.3
Receptie
9.0
7.0
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment