Grey’s red room by LockedUp

Now Reading
Grey’s red room by LockedUp

Grey’s red room este unul dinte cele foarte putine camere(3 dupa numaratoarea noastra) din Bucuresti cu tema sexuala. Este foarte distractiva si include multe elemente fetish care cu siguranta vor face deliciul celor implicati in rezolvarea camerei.

Receptie: Sala de receptie de la LOCKEDup este spatioasa, potrivita pentru un operator de 3 escape room-uri diferite. Inainte de jucarea jocului primiti si o bautura racoritoare din partea casei, ceea ce nu intalnim foarte des in alte escape room-uri. La biroul de receptie se poate plati atat cu cash cat si cu card. Ca zona se afla intre Piata Iancului si Piata Muncii iar ca mijloace de transport in comun avem cele doua statii de metrou – Piata Iancului si Piata Muncii, si statiile de autobuz/troleibuz Maior Coravu, Agricultorilor sau Şoș.Mihai Bravu.

Povestea Camerei Grey’s red room: Povestea camerei este Escape advisors Grey's red roominspirata din cartea Fifty shades of Grey, dupa cum sugereaza si titlul. In principiu, perspectiva jucatorului este cea a Anei, obiectul afectiunii excentricului Grey. Intrati in dormitorul lui Grey, de unde va trebui sa iesiti, ajutandu-va de obiectele kinky si de mobilierul sugestiv.

Decor si Atmosfera: Jocul se desfasoara intr-un dormitor plin de elemente corespunzatoare unui barbat pasionat de BDSM. In mod evident, contine un pat mare cu baldachin si multe obiecte din piele si metalice. Va lasam sa le descoperiti voi, e pacat sa va stricam surpriza. Atmosfera este completata de o coloana sonora pe masura designului interior.

Puzzleuri: Nivelul de dificultate din Grey’s red room este mediu. Ca pondere, veti intalni mai multe puzzleuri tehnologizate decat clasice, care, in contextul in care va aflati, devin destul de ingenioase. Jocul este liniar si potrivit pentru orice numar de jucatori. Veti avea ocazia sa folositi multe obiecte din camera ca parte din puzzleuri. Munca in echipa este necesara in repetate randuri pe parcursul camerei.

Game Master: Cei de la LOCKEDup au un personal ca la carte. Stiu sa te primeasca corect, instructiunile jocului sunt explicate foarte clar, iar indiciile sunt date fara a intrerupe firul jocului. Ne bucuram ca au schimbat putin felul in care se fac pozele astfel incat sa arate mai bine. De asemenea si ei sunt pasionati de joc si se poate purta o conversatie cu ei despre orice aspect legat de un escape room.

Asteptam cu nerabdare urmatorul escape room de la acest operator, iar intre timp le urmarim pagina de Facebook pentru a vedea cine le-a mai jucat jocurile si care sunt noutatile lor.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Matei Voievod, Nr.124, Bucuresti

Telefon: +40731701013

E-mail: rezervari@lockedup.ro

Preturi:
40-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 35 lei / pers Lu-Vi

Website: www.lockedup.ro

Data joc: 8 Aprilie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.3
Game Master
9.0
Puzzle-uri
7.2
Receptie
8.0
8.0
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment