Green Arrow by InsideOut

Now Reading
Green Arrow by InsideOut

Green Arrow: Legend of Tomorrow este unul dintre cele doua escape room-uri disponibile in Bucuresti oferite de cei de la InsideOut. Asteptam cu nerabdare lansarea urmatorului lor escape room a carui tema este Lord of the Rings.

Receptie: Sala de receptie a celor de la InsideOut este spatioasa, foarte bine amenajata si ofera posibilitatea de a bea o bautura racoritoare inainte de a porni la joc. Spatiul de receptie include biroul lor, masuta si canapea si o zona pentru fotografiile facute pentru Inception. Ca zona, ei se afla in apropiere de Mall Vitan (Hollywood Multiplex / Bucuresti Mall), cea mai apropiata gura de metrou este Timpuri noi, insa recomandam alta metoda de transport caci e ceva de mers de acolo.

Povestea camerei ‘Green Arrow’: Tu si echipa ta faceti parte Escape Advisors Green Arrowdin grupul de supereroi condus de Green Arrow – Oliver Queen. Pentru cei care nu au vazut serialul cu acelasi nume, Oliver Queen este un tanar miliardar care pleaca cu tatal sau pe un vas si in urma unei furtuni naugragiaza pe o insula dominata de experimente ilegale si mercenari. Acesta invata tehnici de atac si devine eroul orasului sau – Starling City, unde reuseste sa se intoarca dupa 5 ani petrecuti pe insula. Orasul insa nu este acelasi pe care l-a lasat atunci cand a plecat, ci este un oras dominat de raufacatori. Devine asadar Green Arrow si impreuna cu echipa lui incep sa elimine rand pe rand pe oricine atenteaza la siguranta orasului. Aveti 60 de minute la dispozitie sa ii veniti de hac unui ultim raufacator.

Decor & Atmosfera: Green Arrow este un escape room atent conceput cu elemente caracteristice serialului de televiziune din care este inspirat. Inca de la intrarea in camera avem o motocicleta cu care se fac si pozele la finalul jocului, si intalnim in joc inclusiv un arc profesional. Obiectele folosite in rezolvarea puzzle-urilor sunt in totalitate bazate pe tema camerei, aspect care ne-a placut foarte mult. Niciunul dintre obiectele utilizate nu iese din tema camerei. Aspectul general este acela de baza secreta pentru supereroi, cu iluminare discreta si multe obiecte tehnologizate. Din nou, fundalul sonor se pierde pe fondul unui decor bine realizat

Puzzle-uri: Green Arrow este o camera potrivita pentru incepatori, neavand un nivel de dificultate foarte ridicat. Jocul este liniar, ordinea puzzle-urilor este intuitiva si nu exista probleme de functionalitate. Pe parcursul jocului aveti ocazia sa cunoasteti si celelalte personaje din echipa lui Oliver si seria de raufacatori invinsi de acestia. Intalnim elemente surpriza, si puzzleuri foarte diversificate, bazate in mare parte pe tehnologie.

Game Master: In cazul ambelor camere jucate la InsideOut i-am avut ca game masteri pe George si Mario care sunt si proprietarii jocurilor si creatorii conceptelor din spatele fiecarui escape room. Sunt foarte implicati in ceea ce fac si explica cu atentie detaliile privind desfasurarea jocului. Pozele facute pentru pagina lor de Facebook sunt incadrate in tema fiecarei camere.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Arcusului 19, Bucuresti

Telefon: +40734146517

E-mail: office@insideout-escape.ro

Preturi:

45-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, reducere 20%

Website: insideout-escape.ro

Data joc: 19 martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
7.1
9.5
Game Master
9.0
9.9
Puzzle-uri
6.9
9.6
Receptie
6.8
9.8
7.4
Notele noastre
9.6
Notele utilizatorilor
2 ratings
You have rated this
4 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment