Fast & Furious by BreakOut

Now Reading
Fast & Furious by BreakOut

Fast Furious: The Garage este cel mai recent escape room pe care l-am jucat la cei de la BreakOut care intre timp s-au extins si in afara, mai exact la Londra – http://breakinescaperooms.co.uk . Le-am testat deja jocurile si acolo si sunt la aceleasi standarde ca aici.

Receptie: Cei de la BreakOut au o sala de receptie asa cum se cuvine. Spatiu este suficient pentru mai multe echipe, birou de receptie este echipat cu aparatura pentru plata cu cardul si eliberare de bon fiscal, exista si un frigider si posibilitatea de a consuma o bautura racoritoare (contra cost). Pentru cei competitivi, exista si clasamente cu recordurile pentru camere. Ca zona ei se afla foarte aproape de parcul Cismigiu, pe latura Stirbei Voda. Zona este usor accesibila si cu transport in comun si cu masina.

Povestea camerei ‘Fast Furious’: Tu si echipa ta faceti parte Escape Advisor Bucuresti Fast Furiousdin gasca lui Dom si trebuie sa pregatiti una din masinile avariate inainte de cursa, sa furati alte 3 super-masini dintr-o parcare din Upper East Side si sa ajungeti la cursa pentru a executa toate spargerile si pentru a o elibera pe Letty care a fost rapita de un mercenar pe nume Shadow. Aveti doar 60 de minute la dispozitie.

Decor si Atmosfera: Fast Furious este un escape room surprinzator in ceea ce priveste decorul. Actiunea se desfasoara intr-un garaj mecanic, iar elementele prezente in camera sunt reale si majoritatea fac parte din desfasurarea corecta a jocului. Din pacate, aceste elemente ocupa foarte mult spatiu din camera, deci cu cat este mai numeroasa o echipa, cu atat se reduce spatiul vostru de desfasurare. Exista un element surpriza la nivel de design al acestui escape room, vizibil din primele minute ale jocului.

Puzzle-uri: Jocul este dedicat mai degraba incepatorilor, iar noi recomandam echipe de 2-3 persoane. Puzzleurile sunt foarte bine integrate in tema camerei insa nu se ridica la acelasi nivel cu care ne-au obisnuit cei de la BreakOut.

Game Master: Desi au schimbat de mai multe ori game master-ul de-a lungul timpului, cei de la BreakOut aleg in general bine personalul lor si sunt in egala masura profesionali si prietenosi. Inteleg spiritul de competitivitate si nu ofera indicii nedorite, urmaresc indeaproape jocul pentru a te putea ajuta in cazul in care soliciti asta. Noi am jucat atat cu dezvoltatorii conceptului ca game master insa am aruncat un ochii cat eram acolo pentru a vedea si calitatea angajatilor lor.

Harta

Informatii utile

Adresa: Str. General Nicolae C. Dona nr. 18, Bucuresti

Telefon: +40756033484

E-mail: info@break-out.ro

Preturi:

35-45 lei / pers (luni-joi @ 10:00-16:00)
45-55 lei / pers (luni-joi @ 16:00-22:00)
45-60 lei / pers (vineri - duminica)
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 25 lei / pers Lu-Vi

Website: www.break-out.ro

Data joc: 18 Iunie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.3
4.3
Game Master
8.8
1.0
Puzzle-uri
5.3
3.0
Receptie
8.5
5.2
6.7
Notele noastre
3.3
Notele utilizatorilor
2 ratings
You have rated this
3 Comments
Leave a response
 • March 31, 2017 at 12:56
  Decor si Atmosfera6.5
  Game Master6.5
  Puzzle-uri6.5
  Receptie7.2

  Mult mai slaba fata de primele lor camere.

  • March 31, 2017 at 14:45

   Notele tale au fost excluse din baza noastra de date, pentru acest escape room.

   Motiv(e):
   – Numele tau de pe Facebook nu este unul standard;
   – Nu exista nicio fotografie de profil;
   – Contul de Facebook este recent;
   – Permisiunea de a accesa adresa ta de email a fost refuzata;

   Te rugam sa revii cu ratinguri pentru camerele jucate dupa ce corectezi cel putin o parte dintre motivele mentionate anterior! Multumim!

 • Alexandru Dragusan
  May 6, 2017 at 10:35
  Decor si Atmosfera4.3
  Game Master1
  Puzzle-uri3
  Receptie5.2

  2 puzzle-uri nu au functionat,

  sa inlocuiesti Sherlock (care este fara indoiala cea mai buna camera jucata in bucuresti de mine) cu simulacrul asta de escape?

You must log in to post a comment