Escape Rooms Bucuresti Inchise 2015

Now Reading
Escape Rooms Bucuresti Inchise 2015

Din pacate, o parte dintre escape room-urile pe care le-am jucat in Bucuresti au fost deja inchise. Nu stim din ce motive au fost ele inchise, insa speram ca o parte dintre ele continua sa existe prin intermediul unui alt operator. Daca aveti cunostinte despre oricare dintre ele, sau daca esti un operator actual al uneia dintre aceste camere, va rugam sa ne contactati pentru a putea lista escape room-ul vostru pe site-ul Escape Advisor.

 1. Castelul by Time Escape – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.

  Escape Room Bucuresti Castelul

  Echipa Escape Advisors in vizita la Time Escape

 2. Camera Chroma by Camera 38 – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.

  Escape Room Bucuresti Chroma

  Echipa Escape Advisors in vizita la Camera 38

 3. Escaperia – Din cate stim, acest escape room a fost preluat de cei de la Puzzle Rooms unde s-a numit Fear of the Duck. Camera insa nu mai este listata in mod curent pe site-ul lor, deci nu stim daca a fost inchisa complet sau regandita sub o alta poveste.

  Escape Room Bucuresti Escaperia

  Echipa Escape Advisors in vizita la Escaperia

 4. Explorer’s study room by Puzzler – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.

  Escape Room Bucuresti Explorer's Room

  Echipa Escape Advisors in vizita la Puzzler

 5. Sam Banks by Escape Quest – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.

  Escape Room Bucuresti Sam Banks

  Echipa Escape Advisors in vizita la Escape Quest

 6. Prison Dark by Escape Quest – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.

  Escape Room Bucuresti Prison Dark

  Echipa Escape Advisors in vizita la Escape Quest

 7. Room 13 by Puzzle Rooms – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.

  Escape Room Bucuresti Room 13

  Echipa Escape Advisors in vizita la Puzzle Rooms

 8. Rosemary’s Baby by BreakOut – Escape Room-ul a fost preluat de catre un operator din Pitesti, Evasion si am luat deja legatura cu ei pentru a programa o vizita si a lista apoi camerele lor pe site-ul Escape Advisor.

  Escape Room Bucuresti Rosemary's Baby

  Echipa Escape Advisors in vizita la BreakOut

 9. Hannibal’s Playground by BreakOut – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.
 10. All about time by Escape Experience – Escape room-ul a fost preluat de cei de la BreakOut si transformat intr-o camera cu tematica Razboiul Stelelor – The deathstar. Nu am vizitat inca acest escape room pentru a putea scrie despre schimbari intr-un review. Desi ne pare rau ca s-a inchis, pentru ca a fost o camera foarte foarte buna, avem incredere ca escape room-ul este in maini bune  sub conducerea BreakOut.

  Escape Room Bucuresti All about time

  Echipa Escape Advisors in vizita la Escape Experience

 11. Davewriter by Chambers  – Escape room-ul a fost regandit si transformat in The Bomb Room. Am vizitat camera in noua varianta si ne-a placut foarte mult, review-ul il gasiti aici.

  Escape Room Bucuresti Davewriter

  Echipa Escape Advisors in vizita la Chambers

 12. Vodoo by MindTrap – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.

  Escape Room Bucuresti Vodoo

  Echipa Escape Advisors in vizita la MindTrap

 13. Outbreak by MindTrap – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.

  Escape Room Bucuresti Outbreak

  Echipa Escape Advisors in vizita la MindTrap

 14. Camera Bunicii by MysteryRoom Escape –  Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.

  Escape Room Bucuresti Camera Bunicii

  Echipa Escape Advisors in vizita la MysteryRoom Escape

 15. Jungle Room – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu. Speram ca exista in continuare undeva caci a fost un escape room foarte bun pentru incepatori iar puzzle-urile erau unice. Din pacate nu avem o poza caci nu am facut una atunci cand am jucat jocul insa avem o mica descriere a camerei respective. Escape room Bucuresti Jungle Room
 16. Black and White Room by Escape Rooms Bucharest – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu. Cum este vorba de niste specialisti in francizarea jocurilor de tip escape room, speram ca exista totusi undeva prin Europa acest design.
 17. Camera Artistului (Misterium 52) – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.
 18. The Witness by Thescape – Nu avem informatii despre acest escape room. Nu stim daca a fost preluat de catre un alt operator sau nu.

Pentru aceste ultime trei camere din pacate nu putem posta poze. Nu pentru ca nu vrem ci pentru ca pozele au fost pierdute din diverse motive de catre operator. Dupa cum spuneam si mai devreme, daca aveti informatii referitoare la continuitatea acestor escape room-uri din Bucuresti, va rugam sa ne contactati. Multumim!

 

1 Comments
Leave a response
 • February 3, 2016 at 10:34

  Pai:
  – Chroma (adica camera 38), mi-a placut enorm. Baietii de acolo s-au combinat cu cei de la Misterium, dar din N motive au intrerupt colaborarea. Dar noua camera cu simturi de la Misterium, are elemente de la Chroma. Cu toate astea recomand de incercat Senses
  – Escaperia: ultima data am inteles ca ar fi plecat in alt oras
  – Room 13: bunica s-a mutat in alt oras
  – Hannibal: se va deschide un nou escape in oras cu Hannibalul de la breakout ca si camera. Personal, mi se pare ridicol.
  – All about time: din ce am inteles doar decorul e diferit
  – Voodoo: este la thescape sub numele de last witch hunter

  Acum nu stiu dc mai au relevanta, dar din cele inchise ar mai fi:
  – Great escape
  – Decode, aveau 3 camere.
  – the max mind trap
  – escape mania
  – escape roomania: dracula a fost pt ceva timp preluata de room mania, apoi a disparut.
  – roomxcape: s-a mutat in pitesti
  – entrapment cu poirot, nu a rezistat prea mult
  – mindscape: aveau 2 camere dragute si o locatie super. La fel nu a rezistat prea mult.
  – next escape: vlad dracula tepes a fost mutata si transformata in catacombele templierilor de la Cryptex. Au facut ceva schimbari si merita incercata! (eu cand am fost la rejoc, nu erau chiar asa notabile schimbarile, de aceea trebuie intrebat despre ce au mai modificat.)

You must log in to post a comment