Electric Chair by Chambers

Now Reading
Electric Chair by Chambers

Electric Chair este un escape room care ne-a lasat cu zambetul pe buze, ca de fiecare data cand am mers in vizita la cei de la Chambers.

Receptie: Chambers sunt situati foarte aproape de statia de metrou Izvor si sunt foarte aproape de centrul orasului, fiind usor de ajuns si de la Universitate si de la Piata Unirii. Camera de receptie nu este foarte mare, insa este foarte bine gandita si include tot ceea ce trebuie pentru a asigura confortul inainte si dupa ce joci un escape room. Sunt pregatiti atat cu bauturi non-alcoolice cat si cu un incarcator in caz ca ai ramas/ramai fara baterie. Desi spatiul propriu-zis nu este foarte mare, este foarte util asa cum este, dat fiind faptul ca rezervarile pentru cele doua camere pe care le au se fac la interval de 15 minute, astfel incat sa se evite prezenta a doua echipe in acelasi timp.

Povestea camerei ‘Electric Chair’: Dupa ce timp de doi ani, Escape room Bucurestivirusul informatic creat de echipa ta s-a infiltrat in sistemele de plata cu cardul si a marit comisionul bancar cu 1%, o eroare neasteptata din cod a scos totul la iveala. Drept urmare, tu si echipa ta de hackeri ati fost prinsi si condamnati la executie pe un scaun electric. Trebuie sa evadati din locatia secreta Fandango inainte ca membrii echipei tale sa fie executati unul cate unul. Unul dintre jucatori va incepe jocul legat pe scaunul electric si aveti la dispozitie 70 de minute sa evadati din escape room.

Decor si Atmosfera: Decorul camerei este foarte atent gandit, fara sa permita macar o secunda iesirea din tema camerei. Electric chair impresioneaza nu numai prin scaunul electric efectiv de la care se porneste jocul propriu-zis ci si prin restul designului din escape room. Exista elemente simple, clasice, insa camera nu se axeaza pe clasicele lacate cu cifru cu care multi sunt deja obisnuiti.

Puzzleuri: Electric chair este foarte bine gandita din punct de vedere al puzzleurilor. Jocul este cursiv si implica la inceput munca in echipa. Camera nu este foarte tehnica, este destul de tehnologizata si include puzzle-uri inedite si atipice fata de celelalte escape rooms din Romania. Elementul surpriza este prezent, jocul se desfasoara logic cap-coada.

Game Master: Indata ce stai de vorba cu game masterul de la Electric Chair este clar ca nu comunici cu cineva care nu e pasionat de escape rooms, ba din contra. A gandit nu numai tot ceea ce tine de ‘interfata’ jocului dar si puzzle-urile. Este foarte profesional in ceea ce face si este pregatit mereu pentru a elibera un bon fiscal si a accepta plata cu cardul pentru jocurile Chambers. Jocul este urmarit indeaproape astfel incat interventiile lui sa fie la obiect. Nota: procentajul oferit pentru Game Master se refera la Iulian, care este detinatorul Chambers. 

Am jucat jocul in formula asTROLLabul nautic si ne-am distrat pe cinste desi nu am reusit sa doboram recordul (nu am fost foarte departe!!!). Ca de obicei cei de la Chambers s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si asteptam cu nerabdare oportunitatea unui alt joc din partea lor. Urmarim intre timp indeaproape pagina lor de Facebook ca sa fim la curent cu ultimele noutati!

Harta

Informatii utile

Adresa: Calea Plevnei 7, București

Telefon: +40732632646

E-mail: contact@chambers.ro

Preturi:
35 lei / pers sau 29 Lei / pers pt elevi si studenti (luni-vineri pana la 17:00)
45 lei / pers sau 35 Lei / pers pt elevi si studenti (restul programului)

Website: www.chambers.ro

Data joc: 5 Ianuarie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.8
Game Master
9.5
Puzzle-uri
8.8
Receptie
8.5
8.9
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment