Dracula’s secret by Lockedin

Now Reading
Dracula’s secret by Lockedin

Dracula’s secret este cel de-al doila escape room din Bucuresti oferit de cei de la Lockedin. Ne asteptam sa apara destul de multe camere cu aceasta tema, fiind unul dintre cele mai cunoscute lucruri din Romania in afara tarii.

Receptie: Receptia celor de la Lockedin este suficient de spatioasa, nu foarte decorata, cu un panou pentru poze, o canapea si masuta. Ne-ar placea sa vedem in curand si niste mici panouri cu topurile evadarilor din fiecare escape room. Ca zona se afla langa Piata Unirii, cu acces usor atat cu masina personala cat si cu mijloace de transport in comun (absolut orice ajunge la Piata Unirii iar escape room-ul se afla la doi pasi).

Povestea Camerei ‘Dracula’s secret’: Tu si echipa ta ati Escape Advisors Dracula's Secretauzit diverse zvonuri cum ca faimosul conte Dracula care a disparut fara urma in secolul XV, ar trai inca, ascuns intr-o casa veche din centrul Bucurestiului, langa vechea Manastire Radu Voda. Tot zvonurile spun ca persoanele care au incercat sa mearga pe urma lui au disparut. Voi va hotarati sa verificati daca zvonurile sunt adevarate si mergeti sa descoperiti casa. Usa este intredeschisa, insa indata ce intrati inauntru aceasta se inchide in spatele tau. Aveti 60 de minute la dispozitie sa gasiti o metoda de a evada.

Decor si Atmosfera: Spre deosebire de celula cu numarul 37, Dracula’s Secret este un escape room ceva mai elaborat la capitolul decor. Design-ul camerei este destul de bine realizat (in contextul unui film cu Dracula, nu in contextul istoric cu Vlad Tepes in secolul XV), avem multe elemente ce trimit catre filmele cu contele Dracula, avem obiecte decorative de culoare rosie, exact cum ar trebui sa fie ascunzatoarea celui mai cunoscut vampir.

Puzzleuri: Si la capitolul puzzle-uri, avem de aceasta data un escape room mai bogat si mai logic. Dracula’s secret este un escape room de nivel mediu si imbina in egala masura mecanisme si puzzle-uri clasice. Exista un punct in rezolvarea camerei care implica munca in echipa si un puzzle care ridica putin nivelul de adrenalina. Jocul este in mare parte liniar, iar finalul nu este unul clasic care sa implice gasirea unei chei pentru deschiderea usii.

Game Master: La cei de la Lockedin am avut ocazia sa interactionam putin cu ambii game masteri ai jocului. Instructiunile jocului nu au fost foarte clare din anumite perspective despre care nu putem vorbi in mod direct fara a divulga informatii despre unele dintre puzzle-uri insa au fost foarte interesati de feedback si apreciem acest aspect.

De pe pagina lor de Facebook am aflat ca vor deschide in curand un escape room cu tematica Game of Thrones despre care suntem foarte incantati si abia asteptam sa il incercam. De asemenea, acesta a fost primul escape room jucat in formula Kara & Sevcenco alliance, sotii Sevcenco fiind si ei niste fanatici ai acestui joc pe care cel mai probabil i-ati vazut deja si in alte poze de la toate escape room-urile din Bucuresti.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Radu Voda 16A, București

Telefon: +40763252503

E-mail: rezervari@locked-in.ro

Preturi:

25-35 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-17:00)
35-45 lei / pers (restul programului)

Website: www.locked-in.ro

Data joc: Iulie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.7
Game Master
7.0
Puzzle-uri
6.7
Receptie
5.7
6.7
Notele noastre
Notele utilizatorilor
2 ratings
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment