Dr Connolly’s Clinic by Real Room Escape

Now Reading
Dr Connolly’s Clinic by Real Room Escape

Dr Connolly’s Clinic este una dintre cele mai vechi Escape Room-uri din Bucuresti care inca mai sunt deschise. De cand am jucat noi, au introdus un mod nou de joc, prin care in functie de numarul de participanti, puteti juca in formula “single room” (pentru 2-3) sau “double room” (pentru 4-6).

Receptie: Cei de la Real Room Escape se afla foarte aproape de Piata Amzei, intr-o zona accesibila tuturor mijloacelor de transport in comun. Camera este situata intr-o vila veche unde tavanul si usile inalte impreuna cu mobilierul adecvat creeaza o atmsofera placuta de epoca. Alaturi de un spatiu foarte placut ca aspect, puteti servi si o bautura racoritoare.

Povestea camerei: Totul se petrece in Lock Escape Advisor Dr Connolly Clinic
worth Mansion, un loc plin de mistere teribile si secrete intunecate, in anul 1856. Kudra se strecoara in afara casei dupa ce gaseste cheile doctorului Connolly in seif. Aceasta merge la clinica medicului insa indata ce intra, usa se inchide in spatele ei. Aceasta gaseste pe birou un raport al detectivului pentru cazul Oliviei Lockworth, document ce ar trebui sa se afle la politie, nu aici. Kudra trebuie sa afle mai multe insa fara sa fie prinsa, iar doctorul se intoarce la birou peste o ora.

Decor si Atmosfera: De cum am intrat in camera, am observat decorul care ne duce instant in epoca din poveste – in special tavanul camerei care este impresionant. Ca obiecte de mobilier avem lucruri caracteristice unui birou (caci ne aflam in biroul doctorului, nu in clinica lui). O parte dintre obiecte au rol in rezolvarea puzzle-urilor insa nu sunt in mod special logice exclusiv ca elemente de decor.

Puzzle-uri: Dr. Connolly’s Clinic este un escape room potrivit pentru incepatori. Puzzle-urile sunt construite din elemente clasice si tehnologie insa niciunele nu sunt foarte complexe. Rezolvarea puzzle-urilor pe alocuri include si piste false asa ca atentie la ce informatie folositi. Incadrarea puzzle-urilor in poveste nu prea exista, iar jocul in varianta simpla nu include elemente surpriza.

Game Master: Game masterul a fost atent pe tot parcursul jocului si ne-au dat indicii auditive. Indiciile au fost primite in functie de etapa la care eram in rezolvarea unui puzzle, asa ca de multe ori trebuia sa explicam exact in ce punct am ajuns. Aceasta modalitate poate avea avantaje si dezavantaje, in functie de echipa dar o consideram in special de folos pentru echipele incepatoare. Am apreciat facptul ca la final am putut vorbi deschis despre camera cu unul dintre dezvoltatorii conceptului.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Banului Nr. 3, București

Telefon: +40720349096

E-mail: keeper@realroomescape.com

Preturi:

135 lei / camera
*105 lei / camera pt elevi si studenti

Website: realroomescape.com

Data joc: 14 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
7.0
Game Master
8.4
Puzzle-uri
5.0
Receptie
7.8
6.7
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment