Don Vito’s Investigation by Trapped

Now Reading
Don Vito’s Investigation by Trapped

Acest escape room a fost inchis! Daca un alt operator a preluat aceast joc, va rugam sa ne contactati, pentru a putea introduce pe site camera in varianta noua, dupa ce evaluam desigur diferentele.

Don Vito’s Investigation este cel de-al doilea escape room propus de cei de la Trapped. Desi nu este o tema foarte atragatoare dupa gusturile noastre, este o camera buna pentru incepatori. Desi pe site-ul lor camera este trecuta la nivelul ‘hard’, dat fiind faptul ca standardele s-au mai schimbat intre timp, este mai degraba o camera pentru incepatori.

Receptie: Cei de la Trapped au o sala de receptie bine echipata atat pentru un moment de relaxare inainte si dupa jucarea unui escape room, cat si pentru a bea o bautura racoritoare (contra cost). Se poate plati cu cardul, iar personalul este corect in ceea ce priveste eliberarea unui bon fiscal. Fiecare dintre camere are cate un mic panou cu recordurile detinute de cele mai bune echipe care au jucat fiecare dintre camere. Ei se afla foarte aproape de Universitate, intr-o zona accesibila indiferent de mijlocul de transport ales.

Povestea camerei ‘Don Vito’: Actiunea este plasata in New Yorkul anilor 1930. Tu si echipa ta faceti parte din brigada de combatere a crimei organizate, si sunteti desemnati cazului Vito Genovese, in echipa de anchetare a detectivului Joe Petrosino. Dupa ce reusiti sa patrundeti in biroul de investigatie, usa se inchide, fara ca voi sa stiti ce se intapla. Dupa ce incercati sa iesiti, realizati ca nu se poate, clanta este blocata. Imediat suna telefonul unde auziti mesajul “Nimeni nu ne încurcă planurile! Suntem aproape, nu ai timp să scapi!”. Aveti 60 de minute la dispozitie sa va salvati.

Decor si Atmosfera: Don Vito nu este o camera foarte bogata din punct de vedere al decorului insa se incadreaza foarte bine in imaginea unui roman politist. Obiectele decorative sunt caracteristice unui birou de investigatii, iar escape room-ul include multe elemente tipice pentru o echipa de detectivi.

Puzzleuri: Desi are un nivel de dificultate putin mai ridicat decat Elements, Don Vito este un escape room relativ usor din punct de vedere al puzzle-urilor. Camera necesita foarte multa atentie si o gandire tipica unui detectiv. Nu este o camera tehnologizata, iar puzzle-urile solicita in mare parte doar un simt dezvoltat al observatiei si o minte desteapta.

Game Master: Desi au schimbat de mai multe ori game master-ul de-a lungul timpului, cei de la Trapped aleg in general bine personalul lor si sunt in egala masura profesionali si prietenosi. Inteleg spiritul de competitivitate si nu ofera indicii nedorite, urmaresc indeaproape jocul pentru a te putea ajuta in cazul in care soliciti asta.

Per total pentru noi a fost o experienta placuta sa jucam Don Vito’s Investigation la Trapped. Am jucat in formula ‘Deppart’ si de data asta nu am mai reusit sa le doboram recordul. Recomandam camera incepatorilor care vor sa vada cum se desfasoara o experienta in acest joc. Daca le urmariti pagina de Facebook, pe langa pozele cu jucatorii, au si cate o promotie din cand in cand.

Info Utile

Contact: +40 748 727 733

Adresa: Strada General David Praporgescu nr. 18, București

Preturi:

  • 30-55 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:00)
  • 40-65 lei / pers (restul programului)

 

Escape rooms Bucuresti - Escape Advisors

Echipa Escape Advisors in vizita la Trapped

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.8
Game Master
9.5
Puzzle-uri
8.1
Receptie
9.7
8.2
Notele noastre
Notele utilizatorilor
2 ratings
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment