Despre Escape Advisors

Despre noi poate ati auzit deja dintr-o postare pe Facebook sau in timpul unei vizite pentru un joc escape room unde pana la lansarea site-ului ne-am numit “Purrfection“ sau “Astrolabul Nautic“.Da, recunoaștem, suntem patru impatimiti ai acestui tip de joc și avem deja un număr mare de escape rooms jucate atât în România, cât și în alte țări din Europa.
Ne-am hotarat sa lansam acest proiect dupa ce ne-am dat seama ca inca nu exista o platforma care sa coaguleze atat toate informatiile necesare despre fiecare escape room, cat si review-uri(speram noi, pertinente) si care sa permita utilizatorilor sa completeze aceste date cu pareri personale. Ne propunem sa va ajutam sa va bucurati de o experienta cat mai placuta si potrivita gusturilor voastre.

Cine suntem noi?

Escape Advisor - Robert Kara

Escape Advisor – Robert Kara

Nume: Robert Kara

Alias: The Coke Master

Echipe Escape Rooms: Astrolabul Nautic, Purrfection, Escape Advisors, asTROLLabul Nautic, Purrfect TROLLs, Deppart, Shipping Purrfection

Data Nasterii: 10 Mai

Locatie Curenta: Bruxelles, Belgia

Note: Fondatorul proiectului, responsabil cu puzzle-urile matematice-informatice si abstracte intr-un escape room. Informatician consultant in viata de zi cu zi. Cunoscut si din pagina proprie de Facebook – Robert Kara sau din povesti si poze de pe la escape room-uri din Bucuresti.

 

 

Escape Advisor - Madalina Craiu

Escape Advisor – Madalina Craiu

Nume: Madalina Craiu

Alias: Tactilografa

Echipe Escape Rooms: Astrolabul Nautic, asTROLLabul Nautic, Escape Advisors, Shipping Purrfection

Data Nasterii: 26 Noiembrie

Locatie Curenta: Bucuresti, Romania

Note: Responsabila cu puzzle-urile manuale, fizice, matematice, artistice si abstracte. Actrita de teatru si film in viata de zi cu zi.

Cunoscuta din serialul ‘Umbre’ de pe HBO sau din spectacole de teatru de la Godot.

 

Escape Advisor - Dragos Taralunga

Escape Advisor – Dragos Taralunga

Nume: Dragos Taralunga

Alias: Wolverine

Echipe Escape Rooms: Purrfection, Escape Advisors, asTROLLabul Nautic, Purrfect TROLLs, Deppart, Shipping Purrfection

Data Nasterii: 3 Ianuarie

Locatie Curenta: Bucuresti, Romania

Note: Responsabil cu puzzle-urile fizice, chimice, informatice si artistice.

Personaj foarte inteligent si fabulos in viata de zi cu zi. Cunoscut din pagina lui de fotografie de pe Facebook sau din Politehnica.

 

Escape room expert Radu Patulescu

Escape Advisor – Radu Patulescu

Nume: Radu Patulescu

Alias: The Dancer

Echipe Escape Rooms: Brown Bear & White Bear, Escape Advisors

Data Nasterii: 7 August

Locatie Curenta: Londra, United Kingdom

Note: Responsabil cu puzzle-urile fizice, informatice, geografice si matematice.

Programator in viata de zi cu zi.

.

De ce vrem sa facem asta?

Simplu: pentru ca vrem sa punem la dispozitia atat incepatorilor cat si celor mai experimentati un sistem de evaluare al escape room-urilor existente pentru a evita experiente neplacute. Consideram ca cine joaca o data un astfel de joc cu siguranta va vrea sa mai incerce si alte camere, atata timp cat nu da din prima experienta peste o camera sub standarde.

De ce noi?

Pentru ca venim cu o propunere a unui mod nou si eficient de evaluare a jocurilor de tip escape room care, consideram noi, este cat se poate de obiectiv. Astfel,  importante sunt toate aspectele: puzzle-uri, decor/atmosfera, receptie, game master,  teamwork, fiecare escape room exceland la unele si nu foarte mult la celelalte. Un sistem bun de clasificare in functie de fiecare aspect poate da utilizatorului posibilitatea de a alege un joc in functie de preferintele lui.

Planuri pentru viitor?

Nu ne oprim aici! Vrem sa devenim cel mai mare portal de escape rooms din lume. Desi www.escapeadvisor.ro este doar inceputul, si va include strict escape room-uri din Romania, deja este pregatit si site-ul www.escapeadvisors.com care va include jocuri si din alte tari. Intrucat facem asta din pasiune pentru acest joc, nu pretindem o suma de bani sau o forma de publicitate de la utilizatorii site-ului sau posesorii escape room-urilor din Romania insa apreciem din partea voastra orice forma de promovare pentru a putea dezvolta site-ul nostru. El nu trebuie sa includa doar opiniile noastre, ci va face o medie impreuna cu toate parerile utilizatorilor inregistrati si atent verificati de noi in prealabil, pentru a evita diverse incidente ce pot aparea din competitivitate.