CSI Bucuresti by Quest Mission

Now Reading
CSI Bucuresti by Quest Mission

CSI Bucuresti este unul dintre cele 3 escape room-uri detinute de cei de la Quest Mission. Noi am jucat doar doua dintre ele deocamdata, insa ii vom vizita curand si pentru al treilea.

Receptie: Sala de receptie a celor de la Quest Mission este destul de goluta. Spatiul este destul de mare, ar putea face destul de multe lucruri cu el, insa in afara catorva decoratiuni de pe pereti si de biroul game masterului, nu observam mare lucru in aceasta camera. Am apreciat totusi faptul ca au formulare de participare la joc, ceea ce era un lucru nou la momentul respectiv, insa nu ni s-a parut foarte interesant ca ne-a fost solicitata plata in avans. Ca zona se afla chiar la coltul dintre Strada Piata Amzei cu Calea Victorie, intr-o zona ultracentrala. Va recomandam sa mergeti insa cu transportul in comun caci gasirea unui loc de parcare in apropiere este cam dificila.

Povestea camerei ‘CSI Bucuresti’: Povestea din CSI Escape Advisor CSI BucurestiBucuresti nu este foarte complexa. Practic, echipa C.S.I. se confrunta cu un nou caz: a fost furat celebrul White Diamond iar in timpul anchetei au disparut cateva ‘probe’ din Biroul C.S.I. Bucuresti. Misiunea ta si a echipei tale este sa afli cine este hotul, sa recuperezi diamantul si sa-l predai in maxim 60 de minute.

Decor & Atmosfera: Acest escape room este foarte alb. Nu arata foarte rau pentru un birou de investigare insa ar putea include mai multe elemente tematice care sa contureze cat de cat povestea. Obiectele prezente in camera dau mai degraba impresia de un birou general, decat de birou CSI. De asemenea, puzzleurile nu sunt in stransa relatie cu obiectele de decor

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate, CSI Bucuresti este un escape room mediu. Puzzleurile sunt foarte numeroase, asadar nu este cea mai stralucita idee sa mergeti intr-un grup de doua persoane. Avem aici atat puzzle-uri clasice si lacate cu cifru, cat si ceva mecanisme si elemente surpriza. Diversitatea puzzle-urilor face din acest escape room o alegere potrivita pentru echipele care nu au foarte multa experienta intrucat pot invata cum sa rezolve multiple enigme.

Game Master: Game masterul celor de la Quest mission este foarte formal, poate putin prea formal insa isi face treaba in mare parte corect. In cazul jocului nostru a uitat un mic detaliu in pregatirea jocului insa indiciile au fost date corect pe parcursul jocului si ne-a lasat si ceva timp in plus pentru a completa cu succes jocul CSI Bucuresti caci a fost o adevarata provocare pentru noi. Ne-ar placea daca ar lucra putin mai mult la calitatea pozelor cu echipele care au jucat.

Speram sa ii vizitam pentru noua camera in curand, iar pana atunci le urmarim pagina de Facebook pentru noutati si poze cu jucatorii.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Piata Amzei 1, București

Telefon: +40720901496

E-mail: epic@questmission.ro

Preturi:

40-60 lei / pers (misiunea de 60 min)
59-69 lei / pers (misiunea de 90 min)
*Pt elevi si studenti pret unic 30 lei / pers Lu-Vi, grupuri de min 3 pers.

Website: www.questmission.ro

Data joc: Aprilie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
3.2
Game Master
9.0
Puzzle-uri
5.6
Receptie
8.7
5.8
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment