Criminal Mind by LOCKEDup

Now Reading
Criminal Mind by LOCKEDup

Criminal Mind este un escape room care exista nu numai in Bucuresti ci si in Pitesti (sub conducerea unui alt provider de escape rooms). Deocamdata nu i-am vizitat decat pe cei de la LOCKEDup, din Bucuresti dar promitem sa revenim curand cu un review si despre cealalta varianta care speram sa fie cel putin la fel de buna.

Receptie: Sala de receptie de la LOCKEDup este spatioasa, potrivita pentru un operator de 3 escape room-uri diferite. Inainte de jucarea jocului primiti si o bautura racoritoare din partea casei, ceea ce nu intalnim foarte des in alte escape room-uri. La biroul de receptie se poate plati atat cu cash cat si cu card. Ca zona se afla intre Piata Iancului si Piata Muncii iar ca mijloace de transport in comun avem cele doua statii de metrou – Piata Iancului si Piata Muncii, si statiile de autobuz/troleibuz Maior Coravu, Agricultorilor sau Şoș.Mihai Bravu.

Povestea Camerei ‘Criminal Mind’: Tu si echipa ta sunteti Escape Advisors Criminal Mindagenti FBI si faceti o analiza comportamentala in dosarul unui criminal in serie care ucide intotdeauna pe data de 21, la ora 11 PM. Pana in momentul de fata exista 13 cazuri care au in comun data si ora atacurilor, metoda si semnatura. Este ziua 21, ora 9 PM si aveti o posibila adresa a suspectului. Ajunsi la acea adresa, intrati in camera unde vedeti textul” I’m not a psychopath, I’m a high-functioning sociopath; do your research!”. Aveti la dispozitie numai 60 de minute sa gasiti adresa urmatoarei victime si sa prindeti astfel si criminalul.

Decor si Atmosfera: La nivel de design al camerei, Criminal Mind este un escape room foarte complex. Spatiul in care se desfasoara actiunea este relativ mic, insa s-a profitat la maxim de fiecare suprafata pentru a adauga elemente de decor si puzzle-uri. Camera are aspectul de barlog al unui criminal sociopat. Muzica de pe fundal consta in diverse soundtrack-uri din serialele politiste cunoscute.

*Criminal Mind se poate juca doar in limba romana!

Puzzleuri: Nivelul de dificultate al acestui escape room este mediu. Dat fiind faptul ca numarul de puzzle-uri ce trebuie rezolvate pentru a evada este destul de mare, recomandam camera grupurilor de 3-4 persoane. In 2 e posibil sa nu va incadrati in timp, iar in mai multi s-ar putea deja sa fie cam aglomerat in camera caci dupa cum spuneam mai devreme, Criminal Mind nu este un escape room spatios. Camera este bazata mai degraba pe lacatele clasice cu cifru, insa atinge tangential ideea de mecanism, si implica spiritul de observatie. Numarul de puzzle-uri din camera poate fi destul de coplesitor, asa ca este ideal ca fiecare membru al echipei sa faca ceva.

Game Master: Cei de la LOCKEDup au un personal ca la carte. Stiu sa te primeasca corect, instructiunile jocului (care includ si un dosar efectiv in cazul escape room-ului Criminal Mind) sunt explicate foarte clar, iar indiciile sunt date fara a intrerupe firul jocului. Ne bucuram ca au schimbat putin felul in care se fac pozele astfel incat sa arate mai bine. De asemenea si ei sunt pasionati de joc si se poate purta o conversatie cu ei despre orice aspect legat de un escape room.

O sa revenim cu review-uri si pentru celelalte doua camere oferite de acest operator, iar intre timp le urmarim pagina de Facebook pentru a vedea cine le-a mai jucat jocurile si care sunt noutatile lor.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Matei Voievod, Nr.124, Bucuresti

Telefon: +40731701013

E-mail: rezervari@lockedup.ro

Preturi:
40-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 35 lei / pers Lu-Vi

Website: www.lockedup.ro

Data joc: 8 Aprilie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
4.2
8.0
Game Master
9.0
9.5
Puzzle-uri
4.6
10
Receptie
8.0
9.0
5.7
Notele noastre
9.1
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
1 Comments
Leave a response
 • May 1, 2017 at 16:57
  Decor si Atmosfera8
  Game Master9.5
  Puzzle-uri10
  Receptie9

  Criminal Mind e probabil una din cele mai dificile camere jucate de noi in Buc. Te provoaca cu adevarat, te face sa te gandesti si -atunci cand ii dai de cap- te faci sa te simti cu adevarat mandru ca ai “dovedit-o”. La capitoul puzzle-uri este si probabil va ramane mult timp una din preferatele mele.

You must log in to post a comment