Conspiracy by Mystery Rooms Escape

Now Reading
Conspiracy by Mystery Rooms Escape

Dupa o lunga perioada de timp (aproape 2 ani) ne-am reintors la cei de la Mystery Rooms Escape pentru a juca una dintre noile lor camere – Conspiracy, si a revedea totodata spatiul in eventualitatea posibilelor schimbari. Desi spatiul a fost imbunatatit in ceea ce priveste receptia, calitatea jocului a lasat de dorit.

Receptie: Cei de la Mystery Rooms Escape se afla foarte aproape de Parcul Cismigiu. Acest operator este unul dintre primii existenti pe piata din Bucuresti si detin momentan 6 camere diferite pentru un total de 47 de jucatori simultani. Spatiul de receptie a fost imbunatatit dar nu suntem siguri daca este suficient de incapatori pentru un numar de 47 de oameni simultan. Plata se poate efectua cu cardul si au si mici vestiare cu cheie proprie.

Povestea camerei: Tu si prietenii tai ati sosit in Mexic in Escape Advisor Conspiracyvacanta si porniti la o plimbare. O parte dintre voi au luat-o putin inainte si sunt acostati de un grup mascat care ii ameninta cu armele si ii forteaza sa intre intr-o masina neagra, va leaga la ochi si va duc intr-o camera a unei cladiri. Ceilalti dintre voi vedeti ce s-a intamplat si urcati intr-un taxi pentru a ii urmari. Gasiti cladirea la care au fost dusi prietenii vostri, intrati inauntru insa imediat usa se inchide in urma voastra.
Aveti 80 de minute la dispozitie sa evadati de aici in formula completa in cazul jocului cu indicii si respectiv 100 de minute in cazul jocului fara indicii.

Decor si Atmosfera: Conspiracy nu este un escape room foarte bogat la nivel de decor. Intalnim elemente standard din interiorul unei camere ce are rol de birou, se incearca pe alocuri introducerea unor elemente surpriza si elemente care sa faca trimiterea catre tema – sombrero-uri.

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate, Conspiracy este un escape room adecvat echipelor de incepatori. Nu include elemente foarte complexe, jocul este liniar si include secvente de colaborare intre cele doua echipe (rapitii si salvatorii). Puzzle-urile sunt mult prea usoare dupa parerea noastra.

Game Master: In cazul celor de la Mystery Rooms Escape avem de-a face cu un sistem diferit de indicii ajutatoare (in cazul in care se alege varianta de joc cu indicii – desigur). Toate indiciile referitoare la fiecare pas din joc sunt deja prezente in interiorul camerei, astfel incat interactiunea cu game masterul pe parcursul jocului sa se faca doar in cazul in care exista ceva probleme de functionalitate. Presupunem ca sistemul este construit astfel incat sa nu fie necesara urmarirea jocului indeaproape, insa in eventualitatea problemelor consideram ca eficienta scade cu mult. Discursul game masterului in afara instructajului a fost destul de limitat fara alte conversatii despre subiect.

Am apreciat ca pe pagina lor de Facebook, pe langa pozele cu jucatorii care le-au trecut pragul, au avut si o serie de “enigme ale zilei”, educand cumva spiritul de comunitate in randul celor care sunt pasionati de subiect. Pana la urma si noi incercam sa facem asta cu site-ul Escape Advisor si ne place sa vedem si alte tentative in acest sens.

Harta

Informatii utile

Adresa: Bulevardul Schitu Magureanu nr. 45, București

Telefon: +40726978379

E-mail: mystery@roomsescape.ro

Preturi:

50-60 lei / pers (cu indicii)
1 leu / min (fara indicii)

Website: www.roomsescape.ro

Data joc: 14 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
2.3
4.0
Game Master
6.3
7.0
Puzzle-uri
2.6
3.0
Receptie
6.7
7.5
3.6
Notele noastre
4.6
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
1 Comments
Leave a response
 • Oana Anton
  April 28, 2017 at 11:59
  Decor si Atmosfera4
  Game Master7
  Puzzle-uri3
  Receptie7.5

  Mystery Rooms Escape au foarte multa experienta, fiind printre primii care au lansat escape rooms in Bucuresti. Am avut asteptari foarte ridicate in ceea ce priveste Conspiracy Room, din moment ce era nevoie de 2 echipe. Asteptari care au fost dezamagite cam pe la jumatatea jocului. Puzzle-urile mult prea simple (chiar si pentru incepatori) si unele nefunctionale… Un pic de atentie la detalii(puzzleuri si decor) ar fi adus un mare plus.

You must log in to post a comment