Comoara Mayasa by Puzzle Rooms

Now Reading
Comoara Mayasa by Puzzle Rooms

Comoara Mayasa este inca un escape room adaptat in varianta pentru copii, asa cum ne-au obisnuit pana acum cei de la Puzzle Rooms. Consideram ca este o idee excelenta ca si cei mici sa poata juca un escape room, nu numai pentru ca e fun, ci si pentru ca stimuleaza diverse tipuri de gandire.

Receptie: Cei de la Puzzle Rooms au o sala de receptie foarte bine amenajata. Exista suficient spatiu pentru mai multe echipe, au mici panouri cu topul echipelor care le-au jucat camerele, si poti de asemenea sa bei o bautura racoritoare sau o cafea contra cost. Accepta plata cu cardul si elibereaza un bon fiscal corespunzator. Ca zona ei se afla in apropiere de parcul Cismigiu iar ca mijloc de transport in comun aveti statia de tramvai Ostasilor.

Povestea camerei ‘Comoara Mayasa’: Tu si echipa ta va Escape Advisor Comoara Mayasaaventurati in cautarea unei comori ascunse de civilizatia mayasa. Desigur aveti 60 de minute la dispozitie sa descoperiti toate misterele si sa ajungeti la comoara.

Decor si Atmosfera: Inca inainte de a intra in acest escape room, decorul este vizibil atent gandit. Exista doua torte la intrare si usa este inconjurata de piatra in stilul unei piramide. In interiorul camerei exista diverse elemente decorative ce sunt bine corelate cu povestea camerei. Gasim aici piramide, totemuri si alte obiecte specifice culturii mayase care se îmbină armonios cu elemente ale naturii. Am apreciat foarte mult ca au multe obiecte lucrate manual si se vede cu usurinta ca au depus un considerabil efort pentru a crea un decor special. Mai au insa loc de imbunatatiri, exista puncte care nu corespund intocmai temei si cu siguranta mai pot fi adaugate alte elemente in acest escape room cu o poveste asa de promitatoare.

Puzzleuri: Comoara Mayasa este un escape room mai degraba dedicat echipelor care au mai jucat deja un escape room, in varianta pentru adulti. Exista desigur o varianta adaptata si pentru copii. Numarul de puzzle-uri ce trebuie rezolvate este foarte mare, avem multe elemente clasice dar si o parte cu mecanisme tehnologizate. Am apreciat faptul ca au gasit o modalitate de a corela puzzle-ul cu lacatul corespunzator, ceea ce te ajuta in contextul in care sunt foarte multe la numar. Un alt aspect interesant este faptul ca pe parcursul acestui joc gasesti biletele de tip “stiati ca…” despre cultura mayasa, ceea ce este foarte educativ in special pentru echipele de copii.

Game Master: Cei 2 responsabili de la Puzzle rooms sunt foarte preocupati de munca lor. Asta se vede atat din efortul prin care l-au depus in construirea camerelor, cat si in felul in care vorbesc cu clientii lor. Pentru jocul cu copii au chiar si costume de faraon, care fac experienta cu atat mai placuta. Instructajul se face corect, iar indiciile se dau in momentul in care acestea sunt cerute (prin intermediul unui walkie talkie).

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Grigore Cobalcescu, nr 36, București

Telefon: +40755789953

E-mail: office@puzzlerooms.ro

Preturi:

40-60 lei / pers

Website: puzzlerooms.ro

Data joc: Octombrie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
5.3
Game Master
9.3
Puzzle-uri
5.3
Receptie
9.0
6.5
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment