Coca Cola – The Secret by Captive Escape Room

Now Reading
Coca Cola – The Secret by Captive Escape Room

Coca Cola: The Secret este cel de-al patrulea escape room deschis de cei de la Captive Escape Room in Bucuresti. Jocul a fost conceput in colaborare cu brandul Coca-Cola.

Receptie: Cei de la Captive Escape Room au o receptie facuta ca la carte. Ei sunt primii care au mini-vestiare in sala de receptie in care sa iti poti depozita lucrurile pe parcursul jocului. Suficient spatiu pentru toate cele trei camere pe care le au, automat de cafea (contra cost) si distribuitor de apa (gratuit), ceaiuri etc. Inca nu au posibilitatea cumpararii unor bauturi racoritoare insa sunt la inceput, au timp sa imbunatateasca partea asta. Ca zona se afla foarte aproape de gura de metrou Stefan Cel Mare. Nu este o zona ultra centrala insa nu este departe de centru si nu este complicat de ajuns acolo nici cu masina nici cu mijloace de transport in comun.

Povestea camerei ‘Coca Cola – The Secret’: In 1886, anul inEscape Advisor Coca Cola The Secret care a fost inventata reteta originala Coca Cola de John Pemberton, in incercarea de a gasi un ambalaj perfect, acesta angajeaza un grup de designeri care ii ascund in birou cateva modele de sticla, in gluma. Dupa 60 de minute, Pemberton duce misiunea la bun sfarsit si reuseste sa le gaseasca pe toate. Experienta ii place atat de mult incat promite sa pastreze biroul asa cum a fost lasat de echipa de designeri pana astazi. Tu si echipa ta intrati in joc si treceti prin istoria sticlei Coca-Cola timp de 60 de minute.

Decor si Atmosfera: Asa cum va asteptati probabil, decorul este consituit in mare parte din obiecte sau mobilier reprezentativ pentru brandul Coca-Cola. Inclusiv puzzle-urile au un design facut pentru branding. Sunt elemente menite sa te duca in atmosfera anului 1886 insa nu au foarte mare succes in acest sens. Ideea de baza care iti ramane in minte este Coca Cola – ceea ce era probabil si targetul brandului.

Puzzleuri: Ca nivel de dificultate, The Secret este un escape room mai degraba dedicat echipelor de incepatori. Avem de-a face cu o camera tehnologizata care nu include puzzle-uri clasice. Jocul nu este liniar in totalitate, ceea ce permite membrilor echipei sa poata lucra la puzzle-uri concomitent. Primiti si un mic premiu daca reusiti sa evadati din acest Escape Room.

Game Master: Jucand toate cele trei escape rooms pe care le au cei de la Captive, am petrecut destul de mult timp la ei si am avut ocazia sa interactionam cu toti trei game masterii care lucreaza acolo. Sunt o echipa de tineri, sunt pasionati de joc si sunt foarte prietenosi. Instructiunile pentru joc sunt date corect, la fel si indiciile.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Sergent Nastase Pamfil nr.38 București

Telefon: +40769638586

E-mail: contact@captive.ro

Preturi:

35-55 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:00)
40-65 lei / pers (restul programului)

Website: captive.ro

Data joc: Ianuarie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
5.3
Game Master
9.6
Puzzle-uri
5.9
Receptie
10
6.8
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment