Challenge Rooms by Codex

Now Reading
Challenge Rooms by Codex

Challenge Rooms este forma mai complexa de escape room, de aceea nu va fi introdus in topul general de pe site, ci va avea un top separat pentru categoria teambuildinguri. Avem de-a face cu un grup mai mare de oameni, doua echipe separate care nu joaca impreuna, ci una impotriva celeilalte intr-o competitie.

Receptie: The Codex se afla in apropiere de Hala Traian si sunt foarte usor de gasit, au si un banner in fata cladirii cu numele lor. Nu avem nicio statie de metrou prin apropiere, insa se poate ajunge aici cu usurinta cu tramvaiul/autobuzul. Ca sala de primire avem o camera spatioasa la etajul cladirii, cu masuta si cateva scaune, unde se tine briefingul pentru acest escape room si pentru grupurile mai mari care joaca challenge rooms.

Povestea din “Challenge Rooms”. Tu si prietenii tai va Escape Advisor Challenge Roomsfaceti parte dintr-un grup de asasini platiti si primiti misiunea de a il elimina pe William Eldridge. Infiltrati la petrecerea de la conacul acestuia, decideti ca este momentul sa treceti la fapte. Aveti 90 de minute la dispozitie sa va procurati o arma, sa asasinati gazda si sa scapati de cadavru platind un ajutor fara sa fiti prinsi, infaptuind deci o crima perfecta.

Decor si atmosfera: Dupa cum explicam mai devreme, acest joc se joaca in 2 echipe, fiecare dintre ele se va aventura intr-o camera diferita. Exista de asemenea si un spatiu comun, intre cele doua camere unde se va interactiona cu game master-ul in diverse momente ale jocului. De aceasta data decorul nu joaca un rol important in rezolvarea puzzle-ului, insa asta nu inseamna ca nu puteti gasi elemente ajutatoare ascunse.

Puzzle-uri: In Challenge Rooms, fiecare dintre cele doua echipe are de rezolvat acelasi numar de puzzle-uri (12) cu acelasi grad de dificultate. Jocul este liniar, puzzle-urile chiar sunt numerotate, iar pentru o mai buna experienta este ideal sa le rezolvati in ordine. Fiecare puzzle va aduce un indiciu pentru rezolvarea urmatorului, si inca un bonus necesar pentru finalul jocului (fara sa va dam prea multe spoilere). Dupa cum spuneam mai devreme, jocul este o competitie, deci cele doua echipe nu colaboreaza pentru rezolvarea puzzle-urilor, iar in plus, pe langa acestea, exista si mici jocuri de noroc ce pot fi jucate contra game masterului si diverse recompense ce pot fi obtinute care fie avantajeaza echipa ta, fie saboteaza echipa adversa. La finalul jocului, echipa care acumuleaza cele mai multe puncte va castiga challenge rooms.

Game Master:  In cazul celor de la Codex, game masterii acestui joc au fost pentru noi chiar detinatorii conceptului – Catrinel si Sergiu. Experienta a fost excelenta per total si datorita lor, pentru ca sunt foarte implicati si pasionati de joc si se pricep foarte bine la interactiunea cu jucatorii. Fiind jucatori fanatici si ei, stiu sa evalueze corect necesitatile unei echipe in timpul jocului astfel incat hinturile ajutatoare sa fie plasate corect si la momentul potrivit. Spre deosebire de celelalte jocuri, aici este necesara intrarea game masterului in camera pentru a putea acorda un hint ajutator.

Harta

Informatii utile

Adresa: Str.Traian nr. 109 Bucuresti

Telefon: +40770863122

E-mail: office@thecodex.ro

Preturi:
45-80 lei / pers
*Pt elevi si studenti reducere 10%

Website: www.thecodex.ro

Data joc: 11 Aprilie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.0
10
Game Master
9.5
10
Puzzle-uri
8.5
10
Receptie
7.5
10
8.4
Notele noastre
10
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
1 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment