Celula lui Mr Somebody by Escape Room Adventure

Now Reading
Celula lui Mr Somebody by Escape Room Adventure

Celula lui Mr Somebody este prima noastra experienta in compania celor de la Escape Room Adventure. Suntem destul de incantati de aceasta camera, este un debut foarte bun caci abia au intrat pe piata si le uram mult succes in continuare.

Receptie: Cei de la Escape Room Adventure se afla central, in apropiere de parcul Cismigiu. Sala de receptie este micuta, bine decorata, inclusiv scaunele pentru echipa care joaca sunt ceva mai atipice, lucru pe care l-am apreciat. In cazul in care se vor dezvolta si vor avea mai multe jocuri simultan, sala ar putea fi insuficienta pentru multiple echipe.

Povestea Camerei “Celula lui Mr. Somebody”. Mr. Celula lui Mr SomebodySomebody este personajul central al conceptului Escape Room Adventure. Din cate am inteles, toate camerele lor il vor avea pe el ca personaj central. In cazul Celulei, Mr. Somebody este singurul detinut care a reusit sa evadeze de la inchisoarea de maxima siguranta, evadarea lui devenind un mister celebru. Voi trebuie sa incercati sa aflati cum a reusit. Aveti insă doar 60 de minute la dispozitie pana vine gardianul sa va ducă la interogatoriu!

Decor si atmosfera: Desi nu este un spatiu foarte mare, camera este construita creativ, si se profita de fiecare particica de spatiu. Mai multe obiecte prezente in aceasta celula ar fi sufocante pentru o echipa mai mare. Parte dintre elementele de decor au rol si in rezolvarea unora dintre puzzle-uri. Atmosfera este amplificata de faptul ca fiecare membru al echipei porneste jocul incatusat, intrand in pielea prizonierilor.

Puzzle-uri: Celula lui Mr. Somebody este un escape room inedit pentru incepatori. Trebuie cautate diverse obiecte, exista si ghicitori, si ceva mecanisme, pe scurt exista un mic puzzle pentru gusturile oricui. Nu este un escape room foarte complex, durata jocului este destul de scurta pentru jucatorii experimentati care pot sari peste unul dintre puzzle-uri descoperind lucruri in cautarile prin camera.

Game Master: Nu am apucat sa stam mult de vorba cu game masterii de aici, dar au fost foarte prietenosi, iar indiciile au fost ajutatoare si au venit doar la solicitarea noastra. Au si jucat si ei cateva camere si ii asteptam pe site sa isi spuna parerea.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Temisana Nr. 40, Bucuresti

Telefon: +40752544681

E-mail: escaperoomadventure@gmail.com

Preturi:

35-45 lei / pers (luni-joi @ 10:00-16:00)
45-55 lei / pers (restul programului)
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic de 30 de lei / pers Lu-Vi

Website: escaperoomadventure.ro

Data joc: 15 martie 2017

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
7.8
9.5
Game Master
8.4
9.2
Puzzle-uri
6.1
8.7
Receptie
8.3
9.4
7.4
Notele noastre
9.2
Notele utilizatorilor
3 ratings
You have rated this
5 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment