Ce sunt escape rooms?

Daca nu ai jucat inca un escape room, ai ajuns in locul potrivit. Aici poti gasi atat explicatii, cat si recomandari in functie de preferintele tale.

Cum decurge un joc de tip escape room?

Primii pasi: iti aduni cei mai buni prieteni,  aruncati o privire pe site-ul nostru, va alegeti camera in functie de preferintele voastre si faceti rezervarea (pentru a va ajuta aveti link direct catre pagina de internet acamerei). Nu mai ramane decat sa ajungeti la locatia aleasa unde unde veti fi intampinati de gazde la receptie, care va vor explica felul in care functioneaza jocul lor.

Acum, mai in detaliu, indiferent de unde alegeti sa jucati cateva aspecte sunt generale: veti intra intr-o camera (sau mai multe) in care veti fi incuiati timp de 60 de minute (sau mai multe). Inainte sa se scurga timpul de joc, voi trebuie sa colaborati astfel incat sa reusiti sa evadati prin descifrarea unor ghicitori, rezolvarea unor puzzleuri sau gasirea unor indicii ascunse. Daca se scurge timpul inainte ca tu si echipa ta sa gasiti solutia pentru evadare, atunci operatorii jocului, pe care ii numim game masters, vor deschide usa si va vor lasa sa iesiti. Tot ei va pot ajuta in timpul jocului cu un numar limitat (sau nu) de indicii astfel incat sa nu ramaneti blocati in anumite puncte ale camerei si sa puteti astfel parcurge cat mai mult din camera respectiva.

Dupa terminarea jocului, indiferent de rezultatul vostru, echipa se intoarce la receptie, unde vor achita o taxa pentru jocul respectiv si ultimul pas: ne vizitati din nou pe site-ul nostru pentru a impartasi pareri despre experienta pe care ati avut-o, si a da note escape room-ului respectiv.

Nu uitati, scopul este sa va distrati!

Alte aspecte

In cazul in care va ingrijorati pentru diverse motive, nu ar trebui, caci in orice escape room exista supraveghere video si uneori si audio, astfel incat sa poata interveni in cazul unui incident. De asemenea, in unele dintre ele exista si un buton de panica pentru a putea intrerupe jocul in orice moment.

Forta fizica nu este necesara, ci doar spiritul de aventura. Mai jos aveti cateva semne pe care le veti intalni in camere si care vorbesc de la sine.

Escape Room Bucuresti DO NOT TOUCH

Escape Room Bucuresti - Please don't use the forceEscape Room Bucuresti - Do Not Move

Escape Room Bucuresti - Do Not Use