Casa Conspirativa by Cryptex

Now Reading
Casa Conspirativa by Cryptex

Casa Conspirativa este al doilea escape room pe care l-am jucat in urma cu ceva vreme buna in compania celor de la Cryptex. La momentul respectiv nu aveau deschise decat doua camere, acum au extins la 4. Aceasta camera exista in duplicat pentru cazurile in care se doreste o competitie intre doua grupuri / teambuilding.

Receptie: Cei de la Cryptex se afla in apropiere de Gara de Nord din Bucuresti. Locatia este foarte accesibila deci pentru orice mijloc de transport in comun. Receptia este spatioasa si au decorat-o putin fata de prima vizita la ei. Au adaugat intre timp si mici vestiare cu cheie pentru jucatorii care vor sa isi lase in siguranta diverse obiecte pe care le au la ei.

Povestea camerei ‘Casa ConspirativaEscape Advisor Anonymous: Tu si echipa ta sunteti pe urmele lui J. Lockwood, profesor in arta numerelor si a simbolurilor care a disparut in mod surprinzator. Ajunteti intr-o casa conspirativa, plina de semne si indicii insa nu stiti daca sunt corelate sau nu. Aveti 60 de minute sa aflati sirul povestii si sa descoperiti locatia acestuia.

Decor & Atmosfera: In Casa Conspirativa nu avem un design foarte complex, intalnim obiecte de mobilier simple, insa e imbunatatit fata de Anonymous (cealalta camera a lor). Intalnim aici elemente surpriza, cateva elemente de decor care au rol in rezolvarea puzzle-urilor insa si cateva elemente care nu isi au intocmai locul in acest escape room, din punctul nostru de vedere.

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate, avem de-a face cu un escape room pentru incepatori ce poate fi jucat intr-o echipa de 2-6 persoane. Recomandam jocul echipelor mai mici pentru ca nu vorbim despre un numar foarte mare de puzzle-uri. Acest escape room se bazeaza mai mult pe atentia la detalii si mai putin pe complexitatea puzzle-urilor si nu stimuleaza in mod special munca in echipa.

Game Master: I-am cunoscut pe cei de la Cryptex chiar la inceput de drum, la foarte scurt timp dupa ce au deschis afacerea. Erau interesati de feedbackul nostru si de posibile imbunatatiri. In timpul jocului hinturile nu au fost date intocmai corespunzator insa speram ca au remediat aceasta problema. Inca nu i-am revizitat sa vedem cum au evoluat lucrurile intre timp insa planuim sa facem asta cat mai curand si sa adaugam noile lor escape room-uri pe site.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Occidentului, nr. 33, București

Telefon: +40787889665

E-mail:info@cryptex.ro

Preturi:

40-50 lei / pers (luni-joi @ 10:00-17:30)
45-55 lei / pers (restul programului)
*Reduceri de 30 lei / pers pentru elevi si studenti Lu-Vi 10-17:30

Website: www.cryptex.ro

Data joc: martie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
3.4
6.0
Game Master
7.8
6.0
Puzzle-uri
3.7
6.0
Receptie
6.0
6.0
4.6
Notele noastre
6.0
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
1 Comments
Leave a response

You must log in to post a comment