Now Reading
Cabin in the woods by Inside Rooms

Cabin in the woods este cel de-al doilea escape room din Bucuresti oferit de cei de la Inside Rooms, si odata cu el si-au extins si spatiul de receptie/loc pentru poza la etaj (de aceea si o nota diferita la receptie fata de Harry Potter).

Receptie: Camera de receptie de la Inside Rooms este impartita in doua segmente, unul la parter facut pentru Harry Potter si unul la etaj facut pentru Cabin in the Woods. Din cate am inteles si acest al 2-lea se va schimba putin atunci cand vor deschide un al 3-lea escape room. Receptia fiecarei camere este corelata ca design cu interiorul ei, intregul spatiu avand o estetica unitara. Pana si toaleta este decorata astfel incat sa iasa putin din tipare. Singurul element care a lipsit cand i-am vizitat este un mic panou cu recordurile de joc. Se afla intr-o zona centrala si usor accesibila pentru toti, cea mai apropiata gura de metrou fiind Piata Romana, iar de acolo sunt doar 5-10 minute de mers pe jos.

Povestea camerei ‘Cabin in the woods’: Tu si prietenii tai Escape Advisors Cabin in the Woodsalcatuiti un grup de turişti aventurieri care călătoresc în Sud-Est-ul Americii şi sunteţi pe cale sa vizitaţi Naushon Island. În drum spre locul de campare, fara să va daţi seama, v-aţi pierdut unii de altii. Imediat realizaţi că sunteţi în mijlocul pădurii si v-aţi ratacit. Evident, va hotarati sa porniti in cautarea celorlalti membri ai grupului. Au trecut pe puţin două ore de cand îi cautati si, la un moment dat, auziti ţipete din îndepartare. Cu cât vă apropiaţi mai mult de locul de unde provin ţipetele, zăriţi o cabană… Surpriză, prietenii voştri sunt blocaţi acolo!

Decor si Atmosfera: Dupa ce au lansat Harry Potter care, cu siguranta, a crescut nivelul decorului camerelor din Bucuresti, Cabin in the woods a venit pe un fond de asteptari foarte mari. Cei de la Inside Rooms nu au dezamagit si au facut din nou un escape room exceptional la nivel de design. Cabana din padure este foarte realista, puzzleurile sunt in perfecta armonie cu elementele de decor, iar diversele elemente de atmosfera despre care nu va putem spune prea multe fara sa va dam spoilere, sunt inedite.

Puzzleuri: Cabin in the Woods este un escape room foarte bun si la nivel de puzzle-uri. Este mai degraba un escape room dedicat echipelor de jucatori avansati, in special pentru ca depaseste pana si asteptarile lor. Avem in mare parte puzzle-uri tehnologizate dar si cateva elemente clasice, este necesara munca in echipa, caci o parte din grup incepe jocul in cabana, iar cealalta parte a grupului in afara cabanei. Desi in mare parte tehnologizat, jocul merge cursiv, fara bug-uri sau defectiuni.

Game Master: Cei de la Inside Rooms stau bine si la capitolul game master. De data asta am jucat escape room-ul avandu-i ca game masteri pe Vlad si Georgiana care au fost ca de obicei prietenosi si corecti in ceea ce priveste desfasurarea corespunzatoare a jocului. Ne bucuram ca fac o treaba asa de buna atat in dezvoltarea conceptului cat si in privinta prezentei lor in social media.

P.S. Noi le urmarim si pagina de Facebook si ne plac foarte mult pozele lor cu echipele care le-au jucat escape room-ul. Si ele sunt la fel de integrate in povestea camerei si arata foarte bine – Inside rooms va vor face poza cu un GoPro.

Harta

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Informatii utile

Adresa: Strada Aurel Vlaicu Nr. 23, Bucuresti

Telefon: +40769322733

E-mail: contact@insiderooms.ro

Preturi:

40-60 lei / pers
*Pt elevi si studenti, reducere de 10% Lu-Vi

Website: insiderooms.ro

Data joc: 16 Martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
10
9.9
Game Master
8.0
9.8
Puzzle-uri
8.9
9.3
Receptie
8.5
9.7
9.1
Notele noastre
9.7
Notele utilizatorilor
14 ratings
You have rated this
21 Comments
Leave a response

Trebuie sa fii logat cu Facebook pentru a lasa un comentariu sau un rating pentru un escape room