Bonnie and Clyde by LOCKEDup

Now Reading
Bonnie and Clyde by LOCKEDup

Bonnie and Clyde este un escape room special intre cele din Bucuresti in principal pentru ca este o camera care poate fi jucata de doua ori, in variante diferite, o data pentru Bonnie si o data pentru Clyde. Este una dintre cele trei camere a celor de la Locked up care, din cate stim, vor mai deschide inca una in curand.

Receptie: Sala de receptie de la LOCKEDup este spatioasa, potrivita pentru un operator de 3 escape room-uri diferite. Inainte de jucarea jocului primiti si o bautura racoritoare din partea casei, ceea ce nu intalnim foarte des in alte escape room-uri. La biroul de receptie se poate plati atat cu cash cat si cu card. Ca zona se afla intre Piata Iancului si Piata Muncii iar ca mijloace de transport in comun avem cele doua statii de metrou – Piata Iancului si Piata Muncii, si statiile de autobuz/troleibuz Maior Coravu, Agricultorilor sau Şoș.Mihai Bravu.

Povestea Camerei “Bonnie and Clyde”: Bonnie Parker și Escape advisors Bonnie and ClydeClyde Barrow, cei doi tâlhari celebrii ai Americii din timpul Marii Crize Economice, au captat atenția presei americane fiind considerați inamici publici între anii 1931 si 1934. El – pasionat de Ford-urile V8 si wiskey-ul vechi. Ea – fumătoare înrăită, dornică de afirmare pe plan național. Împreună construind o reputație internațională de neuitat! După mai multe jafuri și crime, The ”Barrow Gang” sunt încercuiți de poliție la ascunzătoarea lor din Joplin, Missouri.În pofida numărului mare de politiști reușesc să scape lăsându-și în urmă toate bunurile personale, armamentul și banii furați. Frank Hamer – renumitul ranger texan al vremii. El este desemnat să investigheze ascunzătoarea, în încercarea de a-i prinde pe cei doi și de a restabili increderea populației în forțele de ordine. Tu si echipa ta il veti ajuta sa ii prinda in sfarsit pe cei doi. De retinut este ca aveti de ales între 2 direcţii de joc diferite, fiecare de 60 minute sau le puteti juca împreună în 90 minute.

Decor si Atmosfera: La nivel de design al camerei, Bonnie and Clyde respecta estetica vremii, si este perfect functionala in orice varianta este jucata. Elementele de decor sunt atent alese astfel incat sa corespunda fiecaruia dintre cei doi faimosi criminali. Veti gasi obiecte care se potrivesc cu marile pasiuni ale lui Clyde, cat si ale lui Bonnie. Per total camera are farmecul epocii si, mai ales, romantismul specific unei povesti de dragoste presarata cu talharii, crime si jafuri armate.

Puzzleuri: Bonnie and Clyde este un escape room de nivel mediu. Majoritatea puzzle-urilor sunt clasice, dar exista si elemente tehnologizate, pe care le veti gasi foarte simpatice. Camera este gandita astfel incat sa poate fi rezolvata in orice numar de jucatori, deci echipele de doi se vor descurca cu siguranta si ele. Jocul este liniar pe fiecare rol si poate fi jucat si concomitent, adica sa rezolvati ambele povesti in paralel, dar si pe rand, ambele variante fiind viabile. Noi am ales sa le jucam pe rand si a mers foarte bine.

Game Master: Cei de la LOCKEDup au un personal ca la carte. Stiu sa te primeasca corect, instructiunile jocului sunt explicate foarte clar, iar indiciile sunt date fara a intrerupe firul jocului. Ne bucuram ca au schimbat putin felul in care se fac pozele astfel incat sa arate mai bine. De asemenea si ei sunt pasionati de joc si se poate purta o conversatie cu ei despre orice aspect legat de un escape room.

Asteptam cu nerabdare sa jucam urmatorul escape room oferit de acest operator, iar intre timp le urmarim pagina de Facebook pentru a vedea cine le-a mai jucat jocurile si care sunt noutatile lor.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Matei Voievod, Nr.124, Bucuresti

Telefon: +40731701013

E-mail: rezervari@lockedup.ro

Preturi:
40-55 lei / pers (varianta de joc de 60 de minute)
60-85 lei / pers (varianta de joc de 90 de minute)
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 35 (60 min) / 55 (90 min) lei / pers Lu-Vi

Website: www.lockedup.ro

Data joc: 8 Aprilie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.8
9.0
Game Master
9.0
9.0
Puzzle-uri
7.1
9.5
Receptie
8.0
9.2
7.5
Notele noastre
9.2
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
1 Comments
Leave a response
 • April 3, 2017 at 12:20
  Decor si Atmosfera9
  Game Master9
  Puzzle-uri9.5
  Receptie9.2

  O camera care m-a surprins placut prin posibilitatea de a juca “doua jocuri” in acelasi timp.

  O experienta care merita incercata

You must log in to post a comment