Bomb Room by Chambers

Now Reading
Bomb Room by Chambers

Bomb Room, fostul Davewriter Room, este un escape room cu mult imbunatatita fata de varianta initiala si asigura o experienta foarte placute pentru orice jucator.

Receptie: Chambers sunt situati foarte aproape de statia de metrou Izvor si sunt foarte aproape de centrul orasului, fiind usor de ajuns si de la Universitate si de la Piata Unirii. Camera de receptie nu este foarte mare, insa este foarte bine gandita si include tot ceea ce trebuie pentru a asigura confortul inainte si dupa ce joci un escape room. Sunt pregatiti atat cu bauturi non-alcoolice cat si cu un incarcator in caz ca ai ramas/ramai fara baterie. Desi spatiul propriu-zis nu este foarte mare, este foarte util asa cum este, dat fiind faptul ca rezervarile pentru cele doua camere pe care le au se fac la interval de 15 minute, astfel incat sa se evite prezenta a doua echipe in acelasi timp.

Povestea camerei ‘Bomb Room’: La o casa de licitatie din Escape Room Bucuresti - ChambersBucuresti urmeaza sa fie scoasa la vanzare o lucrare valoroasa, iar pentru asigurarea securitatii au fost solicitate serviciile uneia dintre cele mai bune agentii – Davewriter. In biroul lor a fost pusa o bomba astfel incat agentii sa nu poata fi prezenti la eveniment. Tu si echipa ta aveti la dispozitie 60 de minute pentru a dezamorsa bomba, insa mare atentie la detalii caci bomba poate exploda si inainte de expirarea timpului.

Decor si Atmosfera: Decorul camerei este bine gandit. Desi nu foarte spectaculos, te introduce intr-un scenariu de roman politist asa cum anunta si povestea camerei. Camera nu include un numar excesiv de elemente inutile. Partea muzicala de la finalul jocului este foarte reusita si bine aleasa.

Puzzleuri: Bomb room este un escape room de tip clasic din punct de vedere al puzzle-urilor. Include cateva elemente tehnologizate insa datorita povestii mai ales, ramai intr-un peisaj clasic de escape-room, ceea ce e un aspect destul de rar intalnit printre escape rooms. Jocul se desfasoara in mare parte liniar si include un moment decisiv care poate determina rezultatul final al jocului inainte de expirarea timpului. Pentru cei care au jucat deja Davewriter, nu este nevoie sa va ingrijorati, puteti juca fara probleme Bomb Room intrucat puzzle-urile, indiciile si logica sunt diferite fata de initialul escape room.

Game Master: Indata ce stai de vorba cu game masterul de la Bomb Room este clar ca nu comunici cu cineva care nu e pasionat de escape rooms, ba din contra. A gandit nu numai tot ceea ce tine de ‘interfata’ jocului dar si puzzle-urile. Este foarte profesional in ceea ce face si este pregatit mereu pentru a elibera un bon fiscal si a accepta plata cu cardul pentru jocurile Chambers. Jocul este urmarit indeaproape astfel incat interventiile lui sa fie la obiect. Nota: procentajul oferit pentru Game Master se refera la Iulian, care este detinatorul Chambers. 

Am jucat jocul in formula Shipping Purrfection si ne-am distrat pe cinste . Singura mentiune importanta este ca este necesar ca cel putin unul dintre membrii echipei sa vorbeasca engleza. In rest, partea de entertainment este asigurata. Daca va uitati pagina lor de Facebook gasiti chiar si video-uri interesante legate de aceasta camera, pe langa pozele cu echipele care au jucat pana acum!

P.S. Madalinei nu i s-au rupt pantalonii in timpul jocului, deci nu va ingrijorati in privinta nivelului de dificultate.

Harta

Informatii utile

Adresa: Calea Plevnei 7, București

Telefon: +40732632646

E-mail: contact@chambers.ro

Preturi:
35 lei / pers sau 29 Lei / pers pt elevi si studenti (luni-vineri pana la 17:00)
45 lei / pers sau 35 Lei / pers pt elevi si studenti (restul programului)

Website: www.chambers.ro

Data joc: 9 Octombrie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
7.7
Game Master
9.5
Puzzle-uri
7.7
Receptie
8.5
8.1
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment