The Blacklist by LOCKEDup

Now Reading
The Blacklist by LOCKEDup

The Blacklist este al 5a escape room deschis de cei de la LOCKEDup si ne bucuram mult sa vedem ca jocurile lor devin din ce in ce mai interesante. Prima noastra experienta la ei a fost Criminal Mind iar de atunci si pana acum jocurile lor au devenit din ce in ce mai bune. Speram ca si ceilalti operatori din Romania sa urmeze acelasi exemplu.

Receptie: Sala de receptie de la LOCKEDup este spatioasa, potrivita pentru un operator de 4 escape room-uri diferite. Inainte de jucarea jocului primiti si o bautura racoritoare din partea casei, ceea ce nu intalnim foarte des in alte escape room-uri. La biroul de receptie se poate plati atat cu cash cat si cu card. Ca zona se afla intre Piata Iancului si Piata Muncii iar ca mijloace de transport in comun avem cele doua statii de metrou – Piata Iancului si Piata Muncii, si statiile de autobuz/troleibuz Maior Coravu, Agricultorilor sau Şoș.Mihai Bravu.

Povestea Camerei “The Blacklist”. Dupa cum o parte dintre Escape Advisor Blacklistvoi puteti deja intui, jocul este inspirat din serialul TV cu acelasi nume. Practic tu si echipa ta intrati in pielea personajelor din acest serial, avand ca scop intrarea prin efractie in sediul FBI pentru a gasi un pachet si a ii da in vileag pe liderii Cabal. Astfel puteti sa o ajutati pe Elizabeth Keen sa fie reabilitata si pe criminalul Raymond Reddington sa fie gratiat.

Decor si atmosfera: Dupa cum o anunta deja poveste, actiunea din Blacklist se desfasoara la fostul loc de munca al agentei FBI. Asemenea prezentarilor unui astfel de birou in diverse seriale, intalnim aici foarte multa tehnologie caracteristica. Pe langa faptul ca lumina marcheaza evolutia jocului si coloana sonora este adecvata temei, atmosfera este completata de faptul ca actiunea incepe inainte de intrarea in camera, unde fiecare jucator este echipat cu un ecuson (reprezentand personajul sau) si cateva unelte ajutatoare.

Puzzle-uri: The Blacklist este un joc ce poate fi captivant indiferent de numarul de persoane din echipa, insa il recomandam mai degraba jucatorilor care au trecut deja printr-unul sau mai multe escape room-uri. Avem de-a face cu o majoritate de elemente tehnologizate, jocul implica in plus un puzzle inainte de inceperea aventurii (trebuie sa stingi curentul timp de 10 secunde pentru a nu se declansa alarma in momentul intrarii prin efractie).

Game Master: Cei de la LOCKEDup au 2 game masteri exceptionali care sunt si detinatorii conceptului. Stiu sa te primeasca corect, instructiunile jocului sunt explicate foarte clar, iar indiciile sunt date fara a intrerupe firul jocului. De asemenea si ei sunt pasionati de joc si am purtat o conversatie cu ei despre escape room-uri. Nu am apucat sa le vedem si angajatii in actiune insa speram sa avem ocazia la o experienta viitoare.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Matei Voievod, Nr.124, Bucuresti

Telefon: +40731701013

E-mail: rezervari@lockedup.ro

Preturi:
40-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 35 lei / pers Lu-Vi

Website: www.lockedup.ro

Data joc: 8 Aprilie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.6
10
Game Master
9.0
10
Puzzle-uri
7.8
10
Receptie
8.0
10
8.3
Notele noastre
10
Notele utilizatorilor
1 rating
You have rated this
1 Comments
Leave a response
 • Ana Ungar
  September 5, 2018 at 08:03
  Decor si Atmosfera10
  Game Master10
  Puzzle-uri10
  Receptie10

  Gazda ne-a intampinat cu zambetul larg si a interactionat cu noi foarte placut. Camera este foarte bine tehnologizata si realizata. A fost cu adevarat interesant si distractiv

You must log in to post a comment