Black Flag by Xscape

Now Reading
Black Flag by Xscape

Acest escape room a fost inchis! Daca un alt operator a preluat aceast joc, va rugam sa ne contactati, pentru a putea introduce pe site camera in varianta noua, dupa ce evaluam desigur diferentele.

Black Flag este un escape room care ne introduce in lumea piratilor. Desi mai exista doua cu tematica similara bazate pe povestea din film, acesta nu are nicio legatura cu ele.

Receptie: Cei de la Xscape au o receptie corespunzatoare unui provider de escape rooms. Exista suficient spatiu, au chiar si o zona speciala pentru fotografii (si nu ne referim aici la intrarea in camere sau in fata unui afis cu poza camerei, ci in fata unui panou de fundal fotografic caci ei pregatesc niste poze foarte speciale dupa ce le jucati jocul). De asemenea au si caramele pentru a indulcii jucatorii inainte (si dupa, cel putin noi asa am interpretat) de a juca jocul. Ca zona ei se afla in apropiere de Universitate, mai exact pe Bd. Hristo Botev Nr. 6A. De la gura de metrou de pe partea cu Spitalul Coltea sunt doar 5-7 minute de mers pe jos. Adresa este putin complicat de gasit, dar nu din cauza lor, ci din cauza felului in care este organizat orasul.

Povestea camerei ‘Black Flag’: Actiunea se desfasoara in Marea Caraibelor, in octombrie 1720. Tu si echipa ta sunteti capitanul si respectiv echipajul unei corabii britanice. Dupa o lupta inversunata, ati fost prinsi de unul dintre cei mai temuti pirati – Black Bart. Acesta va ofera sansa de a va alatura echipajului sau de pe corabia Royal Fortune, dar inainte va trebui sa treceti un test. Incuiati intr-una dintre cabinele corabiei, aveti 60 de miunte sa dezlegati toate misterele acesteia si sa evadati.

Decor si Atmosfera: Decorul este bine realizat, atent gandit si corespunzator povestii Black Flag. Designul camerei integreaza corect puzzle-urile, fara a crea o discordanta intre cele doua aspecte. Muzica de fundal este foarte bine aleasa si da o nota de unicitate acestui escape room.

Puzzleuri: Black Flag este un escape room foarte bun din punct de vedere al logicii si al puzzleurilor. Exista un mix bun intre tehnologie si lucruri mai simple, jocul este liniar si creste proportional in complexitate, insa permite rezolvari partiale de puzzle-uri simultan. Lacatele din acest escape room reprezinta punctul forte itrucat sunt cu adevarat speciale fata de ce intalnim in general intr-un escape room in Bucuresti.

Game Master: Ne-a placut game masterul in egala masura atat la Backstage cat si la Black Flag, care a fost foarte corect si atent in acordarea indiciilor. Echipa lor este prietenoasa si au fost curiosi sa schimbe pareri despre alte escape room-uri pe care le-am vizitat. Au fost foarte deschisi la orice fel de feedback si ne-au povestit de asemenea experientele anterioare cu varianta initiala a lui Backstage (intrucat noi am jucat o varianta ulterior editata pentru a imbunatati jocul).

Recomandam Black Flag tuturor, avand un nivel mediu de dificultate. Nu numai ca experienta este foarte placuta in escape room, dar si pozele pe care le gasiti apoi pe pagina lor de Facebook sunt geniale.

Escape Advisors Black Flag

Echipa Escape Advisors in vizita la Xscape

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
9.3
Game Master
9.2
Puzzle-uri
9.4
Receptie
9.1
9.3
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment