Biroul PCR by RoomMania

Now Reading
Biroul PCR by RoomMania

Acest escape room a fost inchis! Daca un alt operator a preluat aceast joc, va rugam sa ne contactati, pentru a putea introduce pe site camera in varianta noua, dupa ce evaluam desigur diferentele.

Biroul PCR este unul dintre cele 3 escape room-uri detinute initial de cei de la Exit Games, care insa apartin acum celor de la RoomMania, incepand cu data de 12 martie 2016, conform paginii lor de Facebook.

Receptie: Sala de receptie este micuta, atentie, escape room-ul nu este in acelasi loc cu celelalte doua detinute initial de RoomMania (Sonata si Leonardo da Vinci). Zona este usor accesibila pentru masina proprie, cat si pentru autobuz (orice autobuz care ajunge in Piata Alba Iulia). Nu avem nicio statie de metrou foarte aproape de acest escape room. Camera de receptie este destul de simpla, ar putea fi decorata cu mai multe accesorii.

Povestea camerei ‘Biroul PCR’: Tu si echipa ta faceti o calatorie in timp pana in anul 1977. Aici sunteti in camera unui secretar de partid care este plecat sa ia masa, iar voi trebuie sa furati cateva documente inainte de intoarcerea acestuia. Din pacate, usa se blocheaza in timp ce voi cautati documentele si ramaneti inchisi. Aveti 60 de minute la dispozitie sa gasiti iesirea pentru a va pastra reputatia, si bineinteles viata.

Decor & Atmosfera: Biroul PCR nu este foarte spectaculos la nivel de decor si atmosfera. Avem cateva obiecte tipice acestei perioade de timp, o parte din escape room este separata de restul incaperii printr-un “perete” facut din metal, asemenea unui gard. Intalnim aici postere din perioada comunismului care se integreaza foarte bine in tema si o coloana sonora corespunzatoare.

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate, biroul PCR este un escape room de nivel mediu. Jocul este liniar iar evolutia puzzle-urilor este una constanta. Se pune accent pe munca in echipa, avem puzzle-uri diverse, atat clasice cat si ceva tehnologie. Recomandam jocul echipelor de 3-4 persoane pentru o eficienta cat mai ridicata. Dat fiind faptul ca nivelul de dificultate al puzzle-urilor pe parcursul camerei ramane constant in ciuda diversitatii acestora, te lasa cu impresia ca ai mai vrea cateva la finalul camerei.

Game Master: Cei de la RoomMania au 2 game masters, iar din intamplare noi am jucat aceasta camera in 2 grupuri diferite si am avut ocazia sa ii cunoastem pe amandoi. Unul dintre ei este destul de cunoscut printre internauti si nu numai, fiind personajul principal din spatele ‘showului’ “Doza de Has”Am incercat sa facem o medie intre cei 2 pentru procentajul de la scor. Sunt destul de prietenosi amandoi, sociabili, insa este de mentionat faptul ca ajuta cu hinturi in timpul jocului fara ca ele sa fie solicitate, pentru a face jocul sa mearga mai cursiv. Nu este neaparat un aspect negativ, mai putin in cazul celor mai competitivi.   

Speram sa ii vizitam pentru celelalte escape rooms in curand, iar pana atunci le urmarim pagina de Facebook pentru noutati si poze cu jucatorii.

Escape Advisor Room Mania

Echipa Escape Advisor in vizita la Exit Games (acum Room Mania)

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.3
Game Master
8.9
Puzzle-uri
8.5
Receptie
8.8
8.6
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment