Bike Room by TROLL Escape Rooms

Now Reading
Bike Room by TROLL Escape Rooms

Bike Room este un escape room dedicat nu numai celor pasionati de biciclete si ciclism, ci oricarei persoane pasionata de escape rooms care vrea sa joace un joc bun. Desi nu eram cu totii mari fani ai bicicletelor, am plecat de la TROLL Escape Rooms cu zambetul pe buze, asteptand cu nerabdare sa jucam o a doua camera oferita de ei.

Receptie: TROLL Escape Rooms sunt situati chiar la Universitate, intr-o zona foarte accesibila din Bucuresti. Mai exact, vis-a-vis de hotelul Intercontinental. Locul este foarte usor de gasit, iar in cazul in care vrei sa mergi impreuna cu grupul cu prieteni cu masina, parcarea subterana de la Universitate este la o distanta foarte buna fata de adresa. Au o camera de receptie spatioasa, confortabila, unde te poti bucura inainte si dupa joc de o conversatie placuta impreuna cu alti pasionati de escape rooms, precum si niste acadele delicioase. Pentru cei mai competitivi dintre voi, exista panouri la receptie atat pentru top 3 echipe care au un timp record la Bike Room cat si la Virus (al doilea escape room oferit de ei). Se poate plati cu cardul si ti se elibereaza bon fiscal in mod corect, iar plata se face dupa terminarea jocului.

Povestea camerei ‘Bike Room’: Tu si grupul tau de prieteni Echipa Escape Advisor: Robert, Radu, Dragossunteti pasionati de plimbarile cu bicicleta si tocmai ce ati aflat despre existenta unui concurs de ciclism la munte. Pentru asta trebuie  sa va pregatiti bicicletele, insa aveti doar o ora la dispozitie sa faceti asta. Prietenul vostru, Mihai Trolescu, tocmai ce si-a deschis un atelier de biciclete – Bike Room, pe care vi-l pune la dispozitie pentru ca el trebuie sa plece din oras. Va lasa insa cheia in cutia postala inainte de a pleca din oras.

Decor si Atmosfera: Bike room nu este o camera foarte spectaculoasa in ceea ce priveste decorul insa se integreaza foarte bine cu povestea pe care o are. Gasesti in camera unelte, piese de bicicleta si evident dulapuri, sertare etc. Atmosfera e imbunatatita de muzica de pe fundal.

Puzzleuri: In timp ce la capitolul decor si atmosfera, camera Bike Room nu exceleaza, compenseaza prin logica puzzleurilor si prin faptul ca exercita munca in echipa. Toate puzzleurile sunt foarte tematice si bine integrate in povestea camerei si au un nivel mediu de dificultate. Exista atat elemente foarte vizibile pentru puzzle-uri cat si obiecte ascunse si un element surpriza. Camera nu este foarte tehnologizata, insa contine suficiente elemente mecanice pentru cei carora le place sa isi foloseasca si mainile pentru a evada dintr-un escape room, si nu doar creierul.

Game Master: Un alt punct forte al celor de la TROLL Escape Rooms este pasiunea cu care game master-ul vorbeste atat despre propriul joc cat si despre o sumedenie de alte jocuri jucate impreuna cu echipa lor. Jocul este urmarit indeaproape astfel incat indiciile nu te incurca, ci sunt chiar ajutatoare, fara o nota mare de ambiguitate. Nota: procentajul oferit pentru Game Master se refera la Vlad, care este unul dintre detinatorii TROLL Escape Rooms. 

 

Harta

Informatii utile

Adresa: Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 9A, București

Telefon: +40756087655

E-mail: contact@gameoftrolls.ro

Preturi:

40-60 lei / pers
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 4, pret unic 30 lei / pers Lu-Joi

Website: gameoftrolls.ro

Data joc: Martie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
6.3
9.0
Game Master
8.7
9.4
Puzzle-uri
7.3
9.1
Receptie
7.0
9.6
7.2
Notele noastre
9.2
Notele utilizatorilor
6 ratings
You have rated this
6 Comments
Leave a response
 • April 3, 2017 at 21:52
  Decor si Atmosfera9.4
  Game Master8.9
  Puzzle-uri9.5
  Receptie10

  Prima camera nu se uita. Eram f sceptic in privinta escape rooms. Nu vedeam ce e distractiv la ele. Bike room m-a facut sa imi schimb parerea.

 • April 5, 2017 at 09:10
  Decor si Atmosfera7.5
  Game Master9
  Puzzle-uri7
  Receptie10

  O camera super faina pentru incepatori. Puzzle-uri relativ usoare, daca lucreaza toata echipa impreuna. Fun!

 • April 13, 2017 at 17:04
  Decor si Atmosfera8.5
  Game Master9
  Puzzle-uri9.5
  Receptie10

  Bike Room este o cameră pur și simplu haioasă. La sfârșitul experienței pleci acasă cu o stare de bine și de poftă de joacă, de râs și de descoperit lucruri noi, de fapt un ecou al stării pe care ți-o creează camera. Puzzle-urile deși simple, nu sunt facile, ceea ce face rezolvarea cu atât mai plăcută. Good fun! Recomand!

 • May 1, 2017 at 16:53
  Decor si Atmosfera8.9
  Game Master9.5
  Puzzle-uri9.5
  Receptie8.8

  Ramane una din favoritele mele si probabil camera in care m-am distrat cel mai tare 🙂

 • Alexandru Dragusan
  May 6, 2017 at 10:20
  Decor si Atmosfera10
  Game Master10
  Puzzle-uri10
  Receptie10

  Flowless.
  Puzzle-uri originale, lot’s of custom made stuff.
  Must play!

 • July 7, 2017 at 19:43
  Decor si Atmosfera9.4
  Game Master10
  Puzzle-uri8.8
  Receptie9

  Salutare!
  Cei de la Troll trebuie felicitati pentru o camera atat de haioasa! Gamemasterul e genial!

You must log in to post a comment