The Batcave by BreakOut

Now Reading
The Batcave by BreakOut

The Batcave este momentan cel mai recent escape room deschis de cei de la Breakout. Ne place in mod special la ei faptul ca mereu merg catre ceva mai performant, mai interesant, mai captivant.

Receptie: Cei de la BreakOut au o sala de receptie asa cum se cuvine. Spatiu este suficient pentru mai multe echipe, birou de receptie este echipat cu aparatura pentru plata cu cardul si eliberare de bon fiscal, exista si un frigider si posibilitatea de a consuma o bautura racoritoare (contra cost). Pentru cei competitivi, exista si clasamente cu recordurile pentru camere. Ca zona ei se afla foarte aproape de parcul Cismigiu, pe latura Stirbei Voda. Zona este usor accesibila si cu transport in comun si cu masina.

Povestea camerei ‘The Batcave’: Actiunea se petrece in Escape Advisor Batcaveorasul natal al lui Batman, Gotham. Joker si complicii lui au evadat din Arkham si au eliberat toti prizonierii pentru a ruina orasul. Bineinteles, primul loc pe care s-au decis sa il atace este pestera lui Batman, pentru a se razbuna pe el. L-au ucis pe Alfred, majordomul lui Bruce Wayne, si au instalat in pestera acestuia o serie de capcane si jocuri malefice menite sa il tortureze si sa il tina pe acesta captiv aici. Tu si echipa ta intrati in pielea lui Batman, si aveti 60 de minute la dispozitie sa evadati pentru a il prinde pe Joker si pe ceilalti inamici.

Decor & Atmosfera: Desi cantitatea de lumina prezenta in acest escape room este destul de redusa in prima instanta, acest lucru nu deranjeaza deloc. Inca de la primul pas in Batcave, suntem deja impresionati de decorul camerei, si mai ales de faptul ca designul acesteia este atat de unic incat nu prea stii initial ce reprezinta cu adevarat fiecare element din camera. Pe masura ce avansati in joc, lucrurile capata sens si veti fi placut impresionati de aspectul de rezolvare al fiecarui puzzle. Intalnim pentru prima oara intr-un escape room din Romania conceptul de realitate augmentata.

Puzzleuri: Batcave este un escape room cu nivel ridicat de dificultate si cu o serie foarte diversa si complexa de puzzle-uri. Nu prea avem aici niciun puzzle complet classic, ci mai degraba tehnologie si mecanisme. Avem probe de indemanare, munca in echipa si elemente surpriza. Desi consideram ca unul dintre puzzle-uri iese putin din tema deoarece nu se incadreaza deloc in acest ansamblu tehnologic, per total este o camera foarte reusita.

Game Master: Desi au schimbat de mai multe ori game master-ul de-a lungul timpului, cei de la BreakOut aleg in general bine personalul lor si sunt in egala masura profesionali si prietenosi. Inteleg spiritul de competitivitate si nu ofera indicii nedorite, urmaresc indeaproape jocul pentru a te putea ajuta in cazul in care soliciti asta. Noi am jucat atat cu dezvoltatorii conceptului ca game master insa am aruncat un ochii cat eram acolo pentru a vedea si calitatea angajatilor lor.

Asa cum ne-au obisnuit deja, cei de la Breakout au echipamente corespunzatoare pentru pozele ce le posteaza cu echipele pe pagina lor de Facebook.

Harta

Informatii utile

Adresa: Str. General Nicolae C. Dona nr. 18, Bucuresti

Telefon: +40756033484

E-mail: info@break-out.ro

Preturi:

35-45 lei / pers (luni-joi @ 10:00-16:00)
45-55 lei / pers (luni-joi @ 16:00-22:00)
45-60 lei / pers (vineri - duminica)
*Pt elevi si studenti in grupuri de min 3, pret unic 25 lei / pers Lu-Vi

Website: www.break-out.ro

Data joc: 18 Martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
8.6
8.9
Game Master
8.8
6.0
Puzzle-uri
8.4
7.2
Receptie
8.5
7.6
8.6
Notele noastre
7.6
Notele utilizatorilor
3 ratings
You have rated this
4 Comments
Leave a response
 • March 27, 2017 at 16:38
  Decor si Atmosfera9.1
  Game Master9.3
  Puzzle-uri9.1
  Receptie8.8

  Decor destul de bun, iar la atmosdfera se mai putea lucra. Game master…cam expeditive fetele de acolo. La puzzle-uri… destul de multe clasice, dar unul chiar a fost tare. Receptia este destul de mare, dar cam neingrijita.

 • Alexandru Dragusan
  May 6, 2017 at 10:33
  Decor si Atmosfera9
  Game Master0.1
  Puzzle-uri4
  Receptie5

  groaznic

  • Alexandru Dragusan
   May 6, 2017 at 15:37

   GM-ul aproape mi-a smuls cardul din mana dupa care au avut grija sa ne expedieze in maxim 3 minute. Jocul minimalist, pt incepatori, doar decor si atat…. Am asteptari de la break-out dar degeaba. Money making machine business & cam atat.

 • August 6, 2017 at 17:09
  Decor si Atmosfera8.5
  Game Master8.5
  Puzzle-uri8.5
  Receptie9

  camera cu puzzle-uri diverse;

You must log in to post a comment