Autopsy by Real Escape Room

Now Reading
Autopsy by Real Escape Room

Autopsy este una dintre cele 4 camere detinute de Real Escape Room in Bucuresti. Acestia reprezinta o franciza a unui business ce s-a dezvoltat deja in 11 tari din lume, printre care ne aflam si noi. Asta inseamna ca acest escape room exista si in alte locuri, nu stim daca in copie exacta sau nu, insa poarta acelasi titlu.

Receptie: Cei de la Real Escape Room se afla in apropiere de Parcul Cismigiu, mai exact pe Strada Ionel Perlea Nr. 19. Avem aici un spatiu de receptie decent, nu foarte decorat si nici foarte imbogatit in ceea ce priveste mobilierul pentru confortul multiplelor echipe (pornind de la ideea ca pot fi 4 echipe care vor sa joace simultan).

Povestea camerei ‘Autopsy’: Faceti parte dintr-o echipa de Escape Advisor Autopsyjurnalisti a caror misiune este sa aflati informatii despre un incident suspicios ce a avut loc intr-o proprietate locala. Politia este deja la fata locului insa medicii au fost infectati cu ceva sinistru si incearca sa scape impreuna cu voi. Veti afla cu toii ca serviciile secrete au pus intreaga zona in carantina. Ceva groaznic s-a intamplat, iar autoritatile incearca sa ascunda adevarul. Aveti 60 de minute la dispozitie sa evadati din cladire.

Decor & Atmosfera: In ciuda asteptarilor pe care le genereaza titlul acestui escape room, acesta nu va fi jucat intr-un laborator de autopsie, ci in cladirea in care s-a petrecut evenimentul suspect anuntat in poveste. Dec avem de-a face mai degraba cu un simplu birou. Decorul nu este foarte bogat si nu avem in mod special cu ce anume sa il asociem caci o tema efectiva a camerei nu exista – va aflati intr-o cladire unde a avut loc un eveniment suspect si cam atat.

Puzzle-uri: Desi este anuntat de operator drept cel mai dificil escape room pe care il au, nu suntem intocmai de acord cu aceasta evaluare. Este o camera cu nivel mediu de dificultate ce poate fi jucata intr-o echipa de 2-6 persoane. Intr-adevar partea de final a povestii devine foarte dificila, in special pentru o echipa de 2, insa per total nu avem o complexitate foarte ridicata a puzzle-urilor ci mai degraba multe lucruri de cautat si multe elemente de asociat.

Game Master: In ceea ce priveste game masterul, jocul a fost atent urmarit. In timpul experientei noastre am apucat sa ii cunoastem pe 2 dintre cei ce se ocupa de aceasta afacere in Romania. Ei au fost foarte interesati de proiectul nostru (Escape Advisor) in special pentru ca se simteau relativ nedreptatiti de un alt portal care se ocupa cu o activitate similara, primind o nota mica fata de alte escape room-uri din Bucuresti.  Le recomandam sa joace cateva dintre jocurile de top de pe site-ul nostru, atat pentru a intelege justificarea noastra (sau a altor critici), cat si pentru a avea un termen de comparatie, ei nejucand alte camere din Bucuresti.

Harta

Informatii utile

Adresa: St. Ionel Perlea Nr. 19, Bucuresti

Telefon: +40772031722

E-mail: office@realescaperoom.ro

Preturi:

40-55 lei / pers
*Pt elevi si studenti 25 Lei / pers grupuri de minim 3 pers.

Website: www.realescaperoom.ro

Data joc: Martie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
3.4
Game Master
7.8
Puzzle-uri
4.3
Receptie
8.5
5.1
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment