Anonymous by Cryptex

Now Reading
Anonymous by Cryptex

Anonymous este primul escape room pe care l-am jucat in urma cu ceva vreme buna in compania celor de la Cryptex. La momentul respectiv nu aveau deschise decat doua camere, intre timp au extins la 4. Aceasta camera exista in duplicat pentru cazurile in care se doreste o competitie intre doua grupuri / teambuilding.

Receptie: Cei de la Cryptex se afla in apropiere de Gara de Nord din Bucuresti. Locatia este foarte accesibila deci pentru orice mijloc de transport in comun. Receptia este spatioasa si au decorat-o putin fata de prima vizita la ei. Au adaugat intre timp si mici vestiare cu cheie pentru jucatorii care vor sa isi lase in siguranta diverse obiecte pe care le au la ei.

Povestea camerei ‘Anonymous’: Tu si ecEscape Advisor Anonymoushipa ta sunteti prietenii hacker-ului R. Cypher, care este un membru al renumitei organizatii Anonymous, grupare ce se afla intr-o lupta acerba pentru protejarea libertatii cetatenilor. Trebuie sa recuperati o secventa de cod ascunsa deoarce renumitul hacker este atent monitorizat de autoritatile statului. Atentie insa, inchiderea securizata se va declansa imediat dupa ce ati accesat incaperea. Aveti 60 de minute la dispozitie sa dezlegati misterul.

Decor & Atmosfera: Desi tema camerei poate ca nu permite un nivel foarte ridicat de creativitate in ceea ce priveste designul, simplitatea acesteia lasa de dorit. Avem in camera elementele previzibile pentru un birou al unui informatician, insa nu foarte multe lucruri in plus. Mai multe despre decorul acestui escape room se pot vedea in imaginea jocului de pe site-ul Cryptex.

Puzzle-uri: Ca nivel de dificultate, avem de-a face cu un escape room pentru incepatori ce poate fi jucat intr-o echipa de 2-6 persoane. Recomandam jocul echipelor mai mici pentru ca nu vorbim despre un numar foarte mare de puzzle-uri. Anonymous este un escape room clasic in care nu intalnim mecanisme tehnologizate.

Game Master: I-am cunoscut pe cei de la Cryptex chiar la inceput de drum, la foarte scurt timp dupa ce au deschis afacerea. Erau interesati de feedbackul nostru si de posibile imbunatatiri. In timpul jocului hinturile nu au fost date intocmai corespunzator insa speram ca au remediat aceasta problema. Inca nu i-am revizitat sa vedem cum au evoluat lucrurile intre timp insa planuim sa facem asta cat mai curand si sa adaugam noile lor escape room-uri pe site.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Occidentului, nr. 33, București

Telefon: +40787889665

E-mail: info@cryptex.ro

Preturi:

40-50 lei / pers (luni-joi @ 10:00-17:30)
45-55 lei / pers (restul programului)
*Reduceri de 30 lei / pers pentru elevi si studenti Lu-Vi 10-17:30

Website: www.cryptex.ro

Data joc: martie 2015

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
2.1
Game Master
7.8
Puzzle-uri
2.9
Receptie
6.0
3.9
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment