Alice by The Escape Room

Now Reading
Alice by The Escape Room

Alice este a doua camera pe care am jucat-o a celor de la The Escape Room. Am avut ocazia sa-l cunoastem pe unul dintre detinatorii escape roomu-lui care a fost foarte receptiv la feedback-ul primit. Asteptam parerile voastre ca sa vedem daca au adaugat sugestiile noastre.

Receptie: Locatia este usor de gasit, fiind foarte aproape de Piata Romana. Cladirea in sine are un logo la intrare, fiind usor de indentificat.  Intrarea este formata dintr-un hol si o sala de asteptare. Acolo am gasit un Playstation si mai multe puzzle-uri pentru incalzirea echipelor care asteapta, desi decorul nu se evidentia prin ceva in mod special (in afara unor stickere pe pereti)

Povestea camerei: Tu si echipa ta intrati in pielea personajelor Escape Advisor Alicedin “Tara Minunilor” si aveti ca scop redarea tronului cui se cuvine – personajului principal, Alice. Aceasta fuce de multime in timpul petrecerii ei de logodna urmarind un iepure si cade intr-o capcana, ajungand direct pe taramul minunilor unde trebuie sa infranga raul.

Decor & Atmosfera: Fiind o camera conceputa pentru copii, decorul este foarte colorat si potrivit pentru cei mici. Nu avem foarte multe elemente in camera ceea ce ne abate putin de la Tara Minunilor, insa sunt suficiente pentru a impresiona un grup de copii agitati care vor sa o salveze pe Alice. Avem aici destul de multe obiecte din poveste.

Puzzle-uri: Alice este un escape room dedicat copiilor, insa poate fi jucat si de o echipa de adulti incepatori. Jocul este liniar, iar firul povestii se leaga destul de bine de aceasta data. Puzzle-urile nu sunt foarte complicate, avem de-a face cu elemente clasice, fara mecanisme tehnologizate.

Game Master: Game-masterul a fost si unul dintre detinatorii escape room-ului si ne-a ajutat cu indicii cand am avut nevoie. Aceasta au fost date la timp, sub forma unor poze explicative, si ne-au ajutat sa rezolvam puzzle-urile. Am apreciat faptul ca am putut sa discutam deschis despre feedback insa ii recomandam sa joace cateva dintre jocurile de top pentru a putea evalua mai bine conceptul si a putea dezvolta experiente inedite.

Harta

Informatii utile

Adresa: Strada Constantin Daniel 21, București

Telefon: +40770679887

E-mail: info@theescaperoom.ro

Preturi:

40 lei / pers (luni-vineri @ 10:00-16:30)
50 lei / pers (restul programului)
*Reduceri de 10 lei / pers pentru elevi si studenti

Website: http://theescaperoom.ro

Data joc: Decembrie 2016

Notele noastre
Notele utilizatorilor
Decor si Atmosfera
5.3
Game Master
8.4
Puzzle-uri
5.1
Receptie
6.8
6.0
Notele noastre
Notele utilizatorilor
You have rated this
Comments
Leave a response

You must log in to post a comment